واااای فرک تو با این چالشت تمام شخصیت خفنی که من از خودم سعی کردم بسازم و نابود میکنی
من یه بار اومدم نخودپلو بپزم قضیه خیلی هم قدیمی نسیت شاید ماله 2 سال پیشه رفتم و از تو فریزر اولین بسته سبز رنگی که بچشمم خوردو برداشتم و خیلی ریلکس گذاشتم یخش آب بشه و سپس درون آب جوش ریختمشان و لختی صبر کردم با محاسبات من و طبق تجربه باید یه نیم ساعت الی 45 دقیقه صبر می کردم تا پزیده شن. طبق پیش بینی 45 دقیقه بعد رفتم ببینم نخود سبزهام در چه وضعین دیدم یه بوی نا آشنایی فضای آشپزخونه رو پر کرده بو هرچی بود بوی نخود پخته نبود رفتم سر قابلمه و با تعجب یه چنتا از محتویات در حال قل زدن قابلمه رو کشیدم بیرون و به فلفل دلمه ای های آب پز شده چشم دوختم . من نمیدونم مامانم واسه چی فلفل دلمه ای خورد کرده فریز کرده بود ولی خودم چرا تو این مدت متوجه نشده بودم اینها نخود نیست فلفل دلمه ایه ؟ اینها یخش باز شده و بعد درون آب ریخته شده.... فرصت تشخیص بود

به هرحال فلفل دلمه ایهای آب پز شده درون کیسه فریزر به زباله دانی تاریخ پیوست و شما اولین نفراتی هستین که اینو میفهمین