هلما :
سلللام دوستان عزیز. حالتون خوبه ؟؟ چالش این هفته رو آقا بهزاد به من سپردن . امیدوارم چالشه خوبی از آب در بیاد .
خب میرسیم به موضوع چالش این هفته .
منتظر نظر دوستان عزیز درباره خودم هستم . هر برداشتی که از رفتارم داشتید رو بنویسید در قبالش منم شناخت خودم از شما رو مینویسم . خواهش میکنم صادقانه بنویسید . دعوت میشه از تمامی دوستان . با تشکر .

هلما جون من زمانیکه توی زیباکده اومدی و خودتو معرفی کردی حتما نبودم چون هیچی درباره ت اینکه چند ساله هستی، رشته تحصیلیت چی بوده، از کدوم شهری و ... رو نمیدونم . در موردت میدونم که متاهلی و اینکه از طریق آهو و خیاطی با زیباکده آشنا شدی پس در ادامه هر چی می نویسم تصور من درباره تو هست.
به نظرم از یک خانواده مذهبی سنتی هستی ولی خیلی مذهبی خشک نیستی الان(شاید قبلا بودی) و به بقیه که دیدگاههای متفاوتی دارن نگاهت دوستانه تر شده. به نظرم درونگرا و توی کارایی که دوست داری دقیق و با حوصله هستی . خوش قلب و مهربونی، نسبتا کم حرف یعنی بستگی داره توی چه جمعی باشی توی جمع هایی که خیلی باهات هم خونی ندارن، میری توی لاک خودت و راحت قاطی نمیشی. خیلی سخت اعتماد می کنی و راحت صمیمی نمی شی.بیشتر با دنیای درون خودت خوشحالی و لازم نداری خیلی توی جمع باشی.
دیگه همینا از کف دستت فهمیدم. ده تومن میشه. 
درست و غلط هاشو بگو