۲۱:۴۰ ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
کیک بلک فارست:
زرده و سفیده 8تخم مرغ رو جدامیکنیم.سفیده ها رو اونقدر میزنیم تا پف کنه 180 گرم شکر را به سفیده اضافه میکنیم بعداززرده ها رو یکی یکی به سفیده اضافه میکنیم و بعدازافزودن هرزرده خوب با همزن هم میزنیم.160گرم آرد رو با 1ق چ بکینگ پودر و 2 ق س پودر کاکائو و 1/4 ق چ وانیل مخلوط میکنیم وبعد از الک کردن به مخلوط سفیده و شکر وزرده اضافه میکنیم وآروم هم میزنیم.قالب رو هم کاغذروغنی میندازیم و به مدت تقریبا 35 دقیقه با دمای 180 داخل فر میزاریم.
حتما امتحان کنید
ویرایش شده توسط nani در تاریخ ۱۶/۱۲/۱۳۹۲ ۲۱:۴۱