خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۲۱:۴۰   ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
    avatar
    کاربر جديد|49 |53 پست
    کیک بلک فارست:
    زرده و سفیده 8تخم مرغ رو جدامیکنیم.سفیده ها رو اونقدر میزنیم تا پف کنه 180 گرم شکر را به سفیده اضافه میکنیم بعداززرده ها رو یکی یکی به سفیده اضافه میکنیم و بعدازافزودن هرزرده خوب با همزن هم میزنیم.160گرم آرد رو با 1ق چ بکینگ پودر و 2 ق س پودر کاکائو  و 1/4 ق چ وانیل مخلوط میکنیم وبعد از الک کردن به مخلوط سفیده و شکر وزرده اضافه میکنیم وآروم هم میزنیم.قالب رو هم کاغذروغنی میندازیم و به مدت تقریبا 35 دقیقه با دمای 180 داخل فر میزاریم.
    حتما امتحان کنید
    ویرایش شده توسط nani در تاریخ ۱۶/۱۲/۱۳۹۲   ۲۱:۴۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان