خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    مواد لازم :




    کره

    100 گرم



    پودر قند

    50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست)



    هل ساییده

    نصف ق م



    وانیل

    نصف ق م



    آرد

    175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد)



    گردوی ریز نگینی شده

    150 گرم



    زرده تخم مرغ

    1 عدد



    سفیده تخم مرغ

    1 عدد







    طرز تهیه :
    کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .




    وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور همین تصویری هست که می بینید .




    بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .




    بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .








    از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .




    دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
    نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
    نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .




    بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .








    می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .












    حدودا 35 - 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .




    از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
    نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .




    نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
    برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
    با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .




    منبع : baharsite.com
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان