خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۰۰:۱۷   ۱۳۹۳/۲/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    خب خانومای گلم با طرز تهیه الویه ژله ای در خدمتتونم اختراع خودمه

    بعد درست کردن الویه ( سیب زمینی / تخم مرغ / خیارشور/ مرغ / سس و نمک و فلفل و اویشن و پودر سیر ) کف قالب کمربندی پهن میکنیم و با قاشق روشو فشار میدیم و صاف میکنیم

    ژله رو مثل همیشه ( یک لیوان اب جوش و یک لیوان اب سرد) اماده میکنیم و صبر میکنیم تا حسابی خنک بشه و یکم غلظت بگیره بعد روی الویه میریزیم و میذاریم یخچال تا خوب ببنده

    توی دیس برمیگردونیم و از قالب جدا میکنیم و روی الویه کمی مایونز میزنیم و با پوره سیب زمینی ( سیب زمینی / شیر جوشیده/ کره/ نمک ) با کمک قیف و ماسوره شکوفه میزنیم

    مقداری از پوره رو با یک قطره رنگ قرمز صورتی کردم و مابقی ساده و در قیف ریختم به این صورت که سه طرف قیف پوره صورتی و وسط ساده من و آشپزی
    من و آشپزی
    من و آشپزی
    من و آشپزی
    من و آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان