خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۰۱:۴۰   ۱۳۹۳/۳/۳
    avatar
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
    سلام من اومدم با شام خوشمزه

    میگو پلو با رزماری به شیوه ی اختراعی مامان شوشوم

    خیلی خوشمزس شما هم امتحان کنید

    روش پخت میگو پلو به روش پخت مامان شوشوی عزیز :
    جوشاندن میگوها با دوبندانگشت رزماری که در توری حبس کرده اید بصورتی که وارد میگوها نشود (من خودم توی صافی چای که بسته میشه ، از رزماری پر کردم و بد توی آب گذاشتم میگوهارا هم اضافه کردم)
    سپس آّب کش می کنید و به برنج خیس شده تان اضافه میکنید
    نمک و روغن به مقدار کافی
    ادویه دلخواه به مقدار کافی ( زعفران فراموش نشود)
    ودر انتها دم کنید.
    به همین راحتی .
    بهترین غذا برای شاغل ها
    من و آشپزی
    من و آشپزی
    من و آشپزی
    ویرایش شده توسط مرمری در تاریخ ۳/۳/۱۳۹۳   ۰۱:۵۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان