۱۴:۵۵ ۱۳۹۳/۳/۲۵
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
مربای توت فرنگی
توت فرنگی 1 کیلوگرم . شکر 1 کیلوگرم . ابلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : دم توت فرنگی ها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و از وسط نصف کنید ؛ شکر را لابلای توت فرنگی ها بریزید و بگذارید 24 ساعت در یخچال بمانند تا توت فرنگی ها آب بیندازند سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید.
هنگام جوشیدن کفی روی سطح مربا ایجاد میشود که بهتر است آن را یکی دو بار بگیرید ، وقتی که شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید.
برای آماده شدن مربای توتفرنگی به حدود نیمساعت زمان نیاز است و هر چه این مدت طولانیتر باشد مربا تیره تر میشود ؛ در پایان کار ابلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید و این کار را حتما در انتهای پخت انجام دهید تا مربا تیره نشود ، در قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربای توت فرنگی سیاه و تیره نشود
منبع : سایت ایران کوک
ویرایش شده توسط ریتا ا در تاریخ ۲۵/۳/۱۳۹۳ ۱۵:۰۲