خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۳/۴/۵
    avatar
    کاربر فعال|1186 |554 پست
    زیباکده
    آهو : 

    چه کیکهای خوشگلی درستیدی خانوم هنرمند

    این کیک کریستالیو من خیلی دوست دارم درست کنم ولی احساس میکنم مزه ی کیک و ژله با هم زیاد جالب نمیشه . شما که خوردی به نظرت ترکیب این دو تا چه مزه ایه؟
    زیباکده
    من هم زیاد طعم ژله و کیک دوست ندارم.اما با این روش که درست کردم خوب شد.



    1-از دستور کیک موج دار استفاده کردم برای کیک که هم خوشرنگ هم طعم خوبی داره



    2- برای کریستال ار ژله استفاده نکردم.از پودر اگار و رنگ خوراکی قرمز استفاده کردم.



    پودر اگار نه بو و نه طعم داره و برای روی کیک و تزیین مناسب.خیلی سریع تر از پودر ژله میبنده و انسجام بیشتری داره




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان