خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۲۱:۵۹   ۱۳۹۳/۴/۱۳
    avatar
    کاربر فعال|1186 |554 پست
    زیباکده
    آهو : 

    چند تا سوال: اون مایه خمیر چیه ؟ باید از بیرون بخرم؟ مارک خاصی داره که بهتر باشه؟

    250 میلی لیتر شیر گرم میشه چند تا لیوان دسته دار؟

    تو همون 30 دقیقه تو فر در حال سرد شدن میپزه؟ اگه بخوام چیزی توش بریزم دوباره چقد باید بذارم تو فر بمونه؟ روش تخم مرغی زعفرونی چیزی نمی خواد که رنگ بگیره؟



    به من چه؟ می خواستید آموزش ندید خب سوال پیش میاد واسه آدم
    زیباکده


    خمیر مایه برای عمل اوری خمیر/من از لوازم قنادی فروشیها می گیریم/این سری مارک فریمان گرفتم/سعی کن بسته بندی بگیری که تاریخ تولید و انقضاء داشته باشه .عکسش پایین میزارم



    250 میلی لیتر میشه 1 لیوان ولی لیوان استاندارد



    من فر از 15 دقیقه قبل میزارم گرم میشه بعد خاموش می کنم .کمی دستم با روغن چرب می کنم تمام اطراف خمیر میکشم بعد میزارم تو ظرف روی ان هم حوله اشپزخانه می کشم میزارم 1 ساعت داخل فری که از قبل گرم شده و خاموش کردم (ماکروفر هم میشه).بعد از 1 ساعت از فر خارج می کنم دوباره ورز میدم و حوله میکشم میزارم تو فر میتونی هم بعد از 1 دیگه تو فر نزاری و تو محیط اشپزخانه بزاری تا 1 ساعت دیگه استراحت کنه.

    میتونی وسط این خمیر گوشت چرخ کرده /قارچ و سیب زمینی/ مربا/مغز گردو/کرم موکا/و هر چیزی که دوست داشتی بریزی/



    اگر میخوای تو فر یا ماکروفر درست کنی میتونی روی ان زرده تخم مرغ بزنی تا بعد پخت طلایی بشه



    تا 2 روز میتونی تو یخچال نگه داری کنی.ولی اگر میخوای تو یخچال نگه داری کنی زمان استراحت کم تر بزار تو محیط گرم بمونه.وقتی تو یخچال هم میزاری تو ظرف بزرگ بزار چون خمیر پف میکنه و میاد بالا
    ویرایش شده توسط fatemeh در تاریخ ۱۳/۴/۱۳۹۳   ۲۲:۰۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان