خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۰۷:۲۷   ۱۳۹۳/۴/۱۹
    avatar
    کاربر فعال|1186 |554 پست
    زیباکده
    بلوندی : 

    زیباکده

    fatemeh : 











    کیک غذای شیطان



















    من و آشپزی



    زیباکده
    فاطمه جون خو من دستور اینو می خوام!



    چشم من چپ بشه کی جوابگوست ؟

    زیباکده


    مواد کیک



    کره 150 گرم کاکائو50 گرماب جوش 3/2 پیمانه شیر گرم3/1پیمانه

    ارد210گرم تخم مرغ مرغ بزرگ 3عدد شکر 300 گرم جوش شیرین 1 ق چ

    نمک 2/1 ق چوانیل مقداری



    مواد کرم میانی

    120 گرم شکلات تلخ 120 گرم شکلات شیری(قهوه ای) 300 گرم نوتلا(یا مارک دیگر)

    1 و 3/1 پیمانه خامه صبحانه



    تزئین

    120 گرم شکلات تلخ





    تهیه کیک

    *برای تهیه کیک کره را نیم ساعت پیش در دمای محیط قرار دهید.

    فر راروی 180 درجه تنظیم کنید.دو عدد قالب گرد 20 سانتی را چرب (کف و دیواره)و ته قالب *کاغذروغنی انداخته دوباره چرب کیند و مقداری کاکائو بپاشید و اضافه های کاکائو را بتکانید.

    *روی کائو اب جوش ریخته کاملا مخلوط کرده و شیر داغ را هم اضافه کنید و بگذارید خنک شود.

    *ارد و جوش شیرین و نمک را الک کنید.

    *کره را با همزن کاملا بزنید.

    *شکر را اضافه کرده و دوباره در دور متوسط 5 دقیقه بزنید.

    *تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.

    *وانیل را هم بیفزائید.

    *دور همزن را کند کرده و به هنگام اضافه کردن مواد پایینی مخلوط کنید.

    *به تناوب مخلوط ارد و مخلوط شیر را اضافه کنید.

    (1/3ارد>>2/1 مخلوط شیر>>3/1 ارد>>بقیه مخلوط شیر>>بقیه ارد)

    *هر دو قالب را در فر قرار دهید به مدت 25-30 دقیقه.



    تهیه کرم میانی:

    شکلاتهارا ذوب کرده(بن ماری) کرم نوتلا یا(سارلاو..)را اضافه کرده با همزن هم بزنید

    در اخر خامه را اضافه و مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن خامه زیاد نزنید ..فقط در حدی که مخلوط شود کافیست.



    شکلات برای تزئین :

    شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده روی کاغذ روغنی به ابعاد 36*40 پهن کنید به طوری یک سانت از لبه ها ازاد باشد.

    کاغذ روغنی دیگری به همین اندازه برش زده و روی شکلاتی که مالیده شده پهن کنید با دست فشار دهید تا هوا بین کاغذ و شکلات نماند(به اندازه کاغذ گفته شده دقت کنید.)

    هر دور ا باهم لوله کرده و روی سینی گذاشته حداقل 2 ساهت در یخچال بماند.برای اینکه باز نشود قسمت انتهای کاغذ را زیر داده و کناره های لوله را وسیله ای قرار دهید تا وا نشود.

    بعد از این مدت از یخچال خارج کرده و با حرکتی تند لوله را باز کنید تکه های شکلات ایجاد خواهد شد.

    به کمک کفگیر به سینی انتقال دهید و تا مدت تزئین در یخچال نگهداری کنید.



    تزئین کیک:

    بعد از خنک شدن کیکها کاغذ روغنی را جدا کرده و روی سینی کیک قرار دهید

    روی اولین کیک 3/1 از مقدار کرم میانی را بمالید کیک دوم را رویش قرار دهید و بقیه کرم را به دیواره ها و روی کیک مالیده و صاف کنید.

    تکه های بلند شکلات را به دیواره ها چسبانده و خرد شده ها را روی کیک بریزید.(سعی کنید به کمک گیره ای که در یحچال سرد شده این کار را انجام دهید وگرنه باعث اب شدن شکلات خواهد شد.)




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان