خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۳/۴/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    آزینا مطمئنی خمیر مایه ات سالمه؟ آخه برای من پنج دقیقه ای آماده میشه ...
    در مورد خمیرت هم باید روی خمیر رو بپوشونی ..و در دمای محیط آشپزخونه یک ساعت بذاری بمونه ....میگم خمیر اگه جایی که توش استراحت میکنه سرد باشه دیرتر عمل میاد ..جلو کولر گازی نذاشتیش؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان