خانه
1.87M

من و آشپزی

  • ۰۱:۰۲   ۱۳۹۳/۶/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    پریا جان من گاناش رو اینطوری میدرستم ... یک چهارم پیمانه خامه صبحانه رو روی حرارت میذارم تا گرم شه اما نجوشه صد گرم شکلات تخته ای تلخ (قهوه ای پر رنگ تره ) رو خورد میکنم و وقتی خامه گرم شد به خامه اضافه میکنم و از روی حرارت بر میدارم ... من به اندازه فکر کنم یک قاشق مربا خوری نسکافه بهش میزنم تا تلختر بشه ..البته نسکافه باید پودر باشه .. یه قاشق غذاخوری هم عسل بهش میزنم و یه کمی هم کره
    اندازه های دقیق رو دوباره فردا چک میکنم که جابجا و اشتباه نشده باشه... توی دستور کیک شیفون موکا دستور گاناش هست

    ریتا جون ببخش یهو پریدم وسط

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان