۰۱:۰۲ ۱۳۹۳/۶/۲۲
پریا جان من گاناش رو اینطوری میدرستم ... یک چهارم پیمانه خامه صبحانه رو روی حرارت میذارم تا گرم شه اما نجوشه صد گرم شکلات تخته ای تلخ (قهوه ای پر رنگ تره ) رو خورد میکنم و وقتی خامه گرم شد به خامه اضافه میکنم و از روی حرارت بر میدارم ... من به اندازه فکر کنم یک قاشق مربا خوری نسکافه بهش میزنم تا تلختر بشه ..البته نسکافه باید پودر باشه .. یه قاشق غذاخوری هم عسل بهش میزنم و یه کمی هم کره
اندازه های دقیق رو دوباره فردا چک میکنم که جابجا و اشتباه نشده باشه... توی دستور کیک شیفون موکا دستور گاناش هست
ریتا جون ببخش یهو پریدم وسط