خانه
1.87M

من و آشپزی

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۳/۶/۲۲
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    زیباکده
    آزِِِِیـــــــــــنــاسادات : 

    مامان نفس.. خان جونمون اینجاس واسه سرکه انجیر میگن... بایست انجیرهارو تو یه ظزفی بریزید و درشو محکم ببندید و به مدت ده روز تو ظرف در بسته باشه.. بعد دهروز درشو باز کنید و کمی چنگ بزنید و بعدش از صافی رد کنید تا سرکه صاف داشته باشید... موفق باشید..
    زیباکده
    مرسي آزينا جان. بازم سوال دارم!

    ده روز كم نيست؟!!!

    دماي هواي اطرافش چجوري بايد باشه؟ سر د ؟ گرم؟

    همون موقع كه چنگ زديم از صافي رد كنيم و ديگه نبايد بمونه ؟

    مهم نيست بعضي از انجيرها يكم ترش شده باشن؟؟ يا اينكه انجيرها رو بخام يكم باز كنم ببينم توش سالمه يا نه؟!

    البته اينا همش سالمه اما بعضياش يكم ترش شدن
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان