۱۲:۱۸ ۱۳۹۳/۶/۲۲
راستش من وقتی عجله داشته باشم سوخاری اش میکنم ... چون وقت کمتری میبره به نسبت توی فر ....
مزه اش بد نیست ... من که ماهی رو هرجوری باشه دوست دارم ...
اول توی آرد سفید و بعد توی تخم مرغ زده شده و بعد آرد سوخاری میزنم
بعضی وقتها هم دوبار آرد سوخاری و تخم مرغ میزنم ...
اگه میخای لایه سوخاری بهتر روش بمونه بهتره آرد سفید رو که زدی بذاری یه یک ساعتی توی یخچال با اون باشه تا خوب به ماهی بچسبه و بعد تخم مرغ و آرد سوخاری بزنی