خوب خوب، این شما و این هم
کشک بادمجون لابی پز ! :
با سلام خدمت همه دوستان. برای پختن کشک بادمجون باحال ما ابتدا بامجون ها رو پوست میکنیم و گوجه هم ما بهش اضافه میکنیم.
سپس بادمجون ها رو توی ماهیتابه سرخ میکنیم. خانم های گلم دقت داشته باشید که رنگ بادوجون باید کاملا تغییر کنه.
بعدش پیاز داغ و گوجه های تیکه شده رو به همراه بادمجون های سرخ شده میریزیم توی قابلمه و تفت میدیم.
یه کمی که تفت دادیم، آب و کمی نمک هم بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا به خوبی بپزه. سپس حسابی میکوبیمش و در آخر هم تزیینمون که باری من کشک و نعناع داغ و گردو هست رو بهش اضافه میکنیم.
ما همراه کشک بادمجونمون خرما هم میخوریم که خیلی حال میده.
نوش جان : 
