خانه
69.3K

میان وعده های ساده و خوشمزه

  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
     سعی میکنم هر هفته چند تا میان وعده ی ساده و راحت و در عین حال خوشمزه رو واستون در اینجا بزارم و امیدوارم خوشتون بیاد و درست کنید و دوست داشته باشید.
    از دوست های عزیزی که به من کمک کردن تشکر میکنم چون حضور ذهن ندارم نمیتونم اسم همشون رو ببرم جزء 1دوست عزیز(الی مامان ماهان جان) اما از تک تک دوستان خوبم ممنونم.
    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۱   ۱۰:۰۲
  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۱/۱۰/۲۶
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    پودینگ زعفرانی با پودینگ شکلاتی(البته من پودینگ شکلاتیم انقده شفاف نمیشه)
    مواد لازم: 
    نشاسته(گل مشهد) 150 گرم 
    شکر 80 گرم 
    شیر 5/1کیلو 
    کره یا خامه 50گرم 
    نمک 2/1قاشق چای خوری 
    زعفران آبگرفته غلیظ 2قاشق 
    شکلات تخته ای رنده شده 80گرم 
    خامه فرم گرفته 150گرم برای تزئین 
    خلال بادام و پسته جمعا2قاشق غذاخوری 

    طرز تهیه: 
    نشاسته را با کمی شیر حل می کنیم ؛ شکر، بقیه شیر، کره و نمک را می گذاریم جوش بیاید و نشاسته حل شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بجوشد ؛ مواد را به دو نیم تقسیم کرده ودر یک ظرف زعفران غلیظ آبگرفته می ریزیم تا زرد شود و در ظرف دیگر شکلات رنده ای آب شده می ریزیم و هم می زنیم . مجددا هر کدام را روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ و یک دست شوند؛ هم می توانید لایه به لایه بریزیم و هم می توانیم در ظرفهای جداگانه بریزیم اول در ظرف مورد نظر دسر قهوه ای را میریزیم و میگذاریم کمی خودش را در یخچال ببندد و بعد دسر زعفرانی را روی حرارت کمی گرم کرده و روی دسر شکلاتی می ریزیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم تا بسته شوند و با خامه فرم گرفته و خلالهای پسته و بادام روی دسرها را تزئین می کنیم.


  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۱/۱۰/۲۶
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    تیرامیسو ساده و بسیار خوشمزه:
     
    مواد لازم(برای 4 تا 6 نفر):
    پنیر خامه ای (در صورت امکان پنیر کاله بهتر است)=2 بسته
    زرده ی تخم مرغ= 3 عدد
    خامه ی صبحانه= 1 بسته بزرگ
    بیسکویت پتی بور= 1/5 بسته
    قهوه= به میزان دلخواه تلخ یا شیرین تر بودن بیسکویت ها
    وانیل= یک قاشق چای خوری سر خالی
    پودر قند=به میزان دلخواه

    طرز تهیه:
    ابتدا زرده های تخم مرغ را با همزن انقدر میزنیم تا رنگش تقریبا سفید و حالتش سفت تر شود.
    بعد از این که زرده ها را کاملا زدیم و به فرم مورد نظر رسید وانیل و مقداری خاک قند اضافه میکنیم و روی حرارت بخار کتری میگذاریم و 10 تا 15 دقیقه میگذاریم با بخار اب حرارت ببیند تا به صورت غلیظ و کرم مانند در اید و در این زمان مرتب ان را از ته بهم میزنیم مراقب باشید ته نگیرد و به رنگ زرد پر رنگ در نیاید.
    در مرحله ی بعد خامه ی صبحانه را به همراه کمی خاک قند انقدر میزنیم تا وقتی که ظرف را برگردانیم خامه تکان نخورد سپس پنیر ها را با مقدار کمی خاک قند میزنیم تا به صورت کرم در اید.
    (توجه داشته باشید نباید پنیر را زیاد با همزن زد چون ممکن است شل شود و حالت دسر را خراب کند 3 تا 4 دقیقه برای زدنش کافیست)در اخر همه ی مواد را به زرده اضافه کرده و به صورت دورانی ( بدون استفاده از همزن)
    هم میزنیم تا مواد یکدست شوند و این کار را ارام انجام میدهیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهند.
    برای اماده کردن بیسکویت های داخل دسر ابتدا قهوه را اماده میکنیم.
    برای هر یک لیوان اب از یک قاشق چای خوری سر پر قهوه استفاده میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم بجوشد و هنگامی که رویش کف کرد حاضر است.
    و در اخر یک مقدار از مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بیسکویت ها را در قهوه فرو میبریم تا مقدار کمی از سفتی در بیایند و انها را روی مواد میگذاریم و دوباره از موادمان روی بیسکویت ها میریزیم و این تر تیب را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود بعد از تکمیل شدن دسر بهتر است 4 ساعت در یخچال بماند بعدا سرو شود.
    نکته:
    1.میتوانید به جای بسکویت پتی بور از نان لطیفه هم استفاده کنید.
    2.در هنگام اضافه کردن خاک قند مراقب باشید بعد از مخلوط کردن مواد شیرینی انها بیش از حد نشود و مواد را قبل از مخلوط کردن بیش از حد شیرین نکنید.
    3.ابتدا تخم مرغ و خامه را اماده کرده و بعدا پنیر را از یخچال بیرون بیاورید تا شل نشود.


  • ۱۴:۰۶   ۱۳۹۱/۱۰/۲۶
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    سالاد الویه
    گلها با زرده و سفیده تخم مرغ هست.اون یکی با گوجه فرنگی.از هویچ پخته و رنده شده هم برای رنگ آمیزی گلدون استفاده کم


  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۲/۴/۶
    avatar
    Eli
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3776 |4308 پست
    مرسی سنا جوووووووووووووووووووووووووووووووون
  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۲/۴/۶
    avatar
    نازنین
    کاربر فعال|330 |750 پست
    تیرا میسو جزو خوشمزه ترین خوردنی های دنیاست. خیلی درست کردن ساده بود در ظاهر سعی می کنم درست کنم
  • ۱۶:۱۹   ۱۳۹۲/۴/۳۰
    avatar
    آرزو
    کاربر فعال|136 |333 پست
     ممنون سنا جون
  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۲/۵/۲۱
    avatar
    فاطیما
    کاربر جديد|1 |7 پست
    ممنون سنا جون منم با دیدن اون فلفل دلمه ها کلی ذوق کردم خیلی هنرمندی
  • ۱۹:۳۰   ۱۳۹۲/۵/۲۱
    avatar
    دیبا
    کاربر فعال|97 |265 پست
    مرسی سنا جونم
  • ۱۹:۲۱   ۱۳۹۲/۵/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13384 |16410 پست
  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۲/۵/۲۲
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    منم عاااااااااشق تیرامیسو ام
    ولی خواهش میکنم با پتی بور درست نکنید خیلی مزه اش تفاوت داره واقعا.....و اصلا خوشمزه نیست!
    نمیخوام پتی بور و ببرم زیر سوال هههههههه چون تو خیلی از دسر های دیگه کاربرد داره
    ولی برای تیرامیسو اگه لیدی فینگر گیرتون نیومد کیک شکلاتی بذارید مثل کاری که خیلی از قنادیها میکنن ولی پتی بور نه
  • ۱۹:۵۴   ۱۳۹۲/۵/۲۲
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ببخشید جسارته ولی اون گلدون هویج رنده شده نیست ورقه شده است
  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۲/۵/۲۳
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    چطوری ورقه شده گذاشتن؟؟؟ من دوست دارم یاد بگیرم
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۲/۵/۲۳
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    ممنون سنا جون
  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۲/۵/۲۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    با پوست کن هم میتونی ورقه ورقه نازک دربیاری
    اینم مشخصه که هویج پخته است چون خیلی نرم بوده
  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۲/۵/۲۳
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    چقدر خوبه که در مورد همه چیز ریتا جونم باحوصله جواب میدی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2021 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان