خانه
8.29K

نکات کلیدی برای پخت کیک

  • ۰۷:۵۹   ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است :

     مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
     مدت طبخ طولانی بوده است.( بعد از اتمام زمان گفته شده باید پخت کیک کنترل شود و اگر این زمان به صورت یک محدوده گفته شده بعد از اتمام کمترین زمان ذکر شده پخت کیک مورد کنترل قرار گیرد)
     سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
     قالب کیک نسبت به مواد مورد استفاده بسیار بزرگ بوده است .بهتر است از قالبهای ذکر شده در دستور استفاده کنید و یا آن را به طرز صحیحی جایگزین کنید. .
     دمای فر نامناسب و کم بوده و کیک به جای اینکه بپزد خشک شده است.
     کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
     مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
     میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.
     مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.

    قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است:

     مواد بیش از حد مخلوط شده است.
     دمای فر بسیار زیاد بوده است.
     میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
     کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (موقع گرم کردن فر پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید)
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان