۰۷:۵۹ ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است :
مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
مدت طبخ طولانی بوده است.( بعد از اتمام زمان گفته شده باید پخت کیک کنترل شود و اگر این زمان به صورت یک محدوده گفته شده بعد از اتمام کمترین زمان ذکر شده پخت کیک مورد کنترل قرار گیرد)
سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
قالب کیک نسبت به مواد مورد استفاده بسیار بزرگ بوده است .بهتر است از قالبهای ذکر شده در دستور استفاده کنید و یا آن را به طرز صحیحی جایگزین کنید. .
دمای فر نامناسب و کم بوده و کیک به جای اینکه بپزد خشک شده است.
کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.
مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است:
مواد بیش از حد مخلوط شده است.
دمای فر بسیار زیاد بوده است.
میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (موقع گرم کردن فر پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید)