خانه
8.32K

نکات کلیدی برای پخت کیک

  • ۰۷:۵۹   ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    رویه کیک شیبدار و کج است:

     فر و یا پنجره فر تراز نیست.
     کف قالب کج و شیب دار است.
     مواد بخصوص بکینگ پودر به خوبی مخلوط نشده است.

    رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است:

     گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی شود.(برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل 5 سانتیمتر از دیواره های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد)

    ته کیک سوخته ولی وسط آن خام است:

     مثل مورد بالایی جریان گرما به خوبی در فر صورت نمی گیرد.

    ته کیک خمیر و سنگین است:

     مواد کیک خوب مخلوط نشده است.
     مقدار مایعات مورد استفاده در کیک زیاد بوده است.
     تعداد تخم مرغهای مورد استفاده زیاد بوده است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان