۰۷:۵۹ ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
رویه کیک شیبدار و کج است:
فر و یا پنجره فر تراز نیست.
کف قالب کج و شیب دار است.
مواد بخصوص بکینگ پودر به خوبی مخلوط نشده است.
رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است:
گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی شود.(برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل 5 سانتیمتر از دیواره های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد)
ته کیک سوخته ولی وسط آن خام است:
مثل مورد بالایی جریان گرما به خوبی در فر صورت نمی گیرد.
ته کیک خمیر و سنگین است:
مواد کیک خوب مخلوط نشده است.
مقدار مایعات مورد استفاده در کیک زیاد بوده است.
تعداد تخم مرغهای مورد استفاده زیاد بوده است.