خانه
8.31K

نکات کلیدی برای پخت کیک

  • ۰۸:۰۰   ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    کیک کاملا سفت است:

     دمای فر خیلی بالاست.
     زمان طبخ طولانی بوده است.( پخت کیک را بعد از اتمام زمان پخت ذکر شده کنترل کنید)

    رنگ کیک تیره وخاکستری است:

     از آرد نامرغوبی برای پخت کیک استفاده شده است.

    کیک چسبنده و خیس است

     سفیده های زده شده به خوبی با آرد مخلوط نشده است.

    کیک به قالب چسبیده است:

     قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.
     کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است. .
     کیک به اندازه کافی نپخته است.

    بافت کیک حالتی مثل خرده نان دارد:

     مقدارچربی کیک کم است.
     مقدار شکر کیک کم است.
     مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
     خمیر کیک سفت بوده است. (به دلیل کم بودن مایعات مورد استفاده)
     خمیر کیک شل بوده است .(یه دلیل زیاد بودن مایعات مصرفی)
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان