۰۸:۰۰ ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
کیک از لبه های قالب بالا زده است
مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
اندازه قالب نسبت به مواد اولیه کوچک بوده است.
کیک منسجم نبوده و خرد می شود
میان شکر و بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
کیک به صورت داغ و سریع از قالب خارج شده است.
پوسته کیک تیره است :
فر بیش از حد داغ بوده است.
دیواره های قالب تیره رنگ است. (به دلیل جذب بیشتر حرارت)
در بافت کیک لایه های چسبنده ای وجود دارد:
میزان مایعات مصرفی زیاد بوده است.
مواد به درستی مخلوط نشده است.
سطح کیک سوخته است:
دمای فر بالا بوده است.
مقدار مایعات مصرفی نامتناسب بوده است