گندمک
این روزها بعضی از کارخانجات، گندمک را به شکل صنعتی تولید میکنند اما درست کردن آن راحت و بیدردسر است. کافی است مقداری گندم را بپزید و پس از خشک شدن در یک تابه روغن کنجد یا ذرت بریزید و آن را تفت دهید. در آخر میتوانید کمی عسل به آن اضافه کنید. بیشتر بچهها دوست دارند گندمک را با شیر بخورند. در این صورت بهتر است شیر را به جای شکر با عسل شیرین کنید تا خواص بیشتری به عصرانهشان افزوده شود.
توت سفید
توت میوهای پرخاصیت و البته پرکالری است. یکصد گرم توت که تقریبا معادل یک فنجان است حاوی ۶۱ کالری انرژی است. هر فنجان توت حاوی ۹/۰ گرم پروتئین است. البته باید توجه داشت که پروتئین توت، پروتئین گیاهی است. علاوه بر این توت سفید سرشار از آهن و ویتامین C است. پس کم خونها از خوردن آن غافل نشوند. ضمن آنکه قند طبیعی آن ضرر ندارد و به خاطر داشتن فیبر، ملین خوبی برای دستگاه گوارش به حساب میآید.
سویا
دانه سویا بدلیل کاربردهای بسیار آن و خاصیت خوراکیاش بسیار معروف میباشد. سویا سرشار از کلسیم است و علاوه بر آن به جذب این ماده حیاتی در بدن تان هم کمک میکند. آجیل سویا، بدن شما را در برابر عفونتها مقاوم میکند و یک خوراکی مقرون به صرفه به شمار میرود. علاوه بر آن سویا حاوی پروتئین، ایزوفلاون و فیبر بوده که همه این مواد برای سلامتی مفیداند. پروتئین درون سویا میتواند فوایدی برای بیماری های قلبی، کاهش اثرات یائسگی، کاهش وزن، ورم مفاصل، عملکرد مغز و بهبود توان در ورزش دارد. سویا ممکن است بتواند خطر سرطان سینه در زنان و سرطان پروستات در مردان را کاهش دهد.
