۱۸:۵۶ ۱۳۹۳/۵/۲۸
ببخشيد وقت نداشتم پستهاي قبل رو بخونم. من از وقتي اينجوري درست ميكنم ديگه ديوونش شدم.
اول دوتا پياز متوسط رو خلال ميكنم و تفت ميدم وقتي يكم طلايي شد ميذارمشون گوشه تابه تا جا براي مرغها خالي بشه. مرغ ها رو يه چاقو ميزنم تا مزه ادويه ها و پياز بره تو گوشتش. بعد مرغها رو هم تفت ميدم فقط رنگش عوض شه.
بعد درشو ميذارم با شعله ي خيلي كم تا بخار كنه. بدون اينكه آب بريزم.
يكم زعفرون دم ميكنم و ميذارم كنار با نصف استكان آب. بعد كه يكم ميگذره خونهايي كه از مرغ مياد بيرون با دستمال كاغذي پاك ميكنم و بعد زعفرون رو روش ميريزم و ميذارم تا بپزه./ شعله بايد خيلي كم باشه و اصلا آب نريزيم. كمتر از يكساعت ميپزه. بعد كه مرغ پخت، نصف قاشق رب و كمي زرچوبه و ادويه و نمك ميريزم تو آبش هم ميزنم و بعد اين آب طعم دار شده رو با قاشق ميريزم رو مرغها.
بعد از 5 دقيقه سرو ميشه.
اگر ديديد در حين پخت آب نداره نصف استكان آب بريزيد
ميشه هويج و قارچ هم اول كار ريخت كنارش.
واقعا خوشمزه ميشه
ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۲۸/۵/۱۳۹۳ ۱۸:۵۹