خانه
60.9K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۲۰:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می شود:








    . اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ شدن برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.


    2. برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.


    3. اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.


    4. برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.


    5. آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.


    6. برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.


    7. برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و … به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید، سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.


    8. برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.

     



  • leftPublish
  • ۱۹:۲۳   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    فرق چلو با پلو و پخت برنج



    منظور از چلو، برنجی است که پس از آبکش کردن آن را به تنهایی دم می گذارند و بعد از دم کشیدن با خورش و انواع گوشت و کباب ها مصرف می شود.

    ولی منظور از پلو، برنجی است که پس از آبکش با سبزی ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم می کنند، مانند : باقلا پلو، مرصح پلو، استامبولی پلو، لوبیا پلو، عدس پلو و....

    نکات مهم برای خرید برنج: برنج درجه یک برنجی است که بلند و باریک باشد و خرده نداشته باشد و کاملاً سفت و رنگ آن کمی مایل به زرد باشد. برنج انواع مختلفی دارد که مرغوب آن در شمال کشور ایران کشت و به اکثر کشورهای جهان صادر می شود.


    نکات مهم برای پخت برنج:


    برنجی را که می خواهید آبکش کنید باید پنج الی شش ساعت قبل از پخت خیس کرد به ترتیبی که برنج را با آب ولرم دوبار بشویید و هنگام شستن توجه داشته باشید، برنج را زیاد چنگ نزنید. پس از شستن به نسبت هر کیلو گرم برنج، پانصد گرم سنگ نمک را شسته و در کیسه یا دستمال تمیزی قرار داده و روی برنج بگذارید یا به جای سنگ نمک از ۲۰۰ گرم نمک کوبیده استفاده کنید. برنج های ایرانی هر چقدر نمکش بیشتر باشد، با کیفیت تر می شود ولی برنج های خارجی با این موضوع مغایرت دارد هر چقدر کمتر باشد برنج با کیفیت در می آید.

    برای آبکش کردن برنج، آب را در دیگی مناسب ریخته و شعله آن را زیاد کرده تا آب به جوش بیاید، وقتی جوش آمد برنج را که با آب نمک خیس کرده اید، آبکش کرده و در داخل آب جوش بریزید و با کفگیر دسته بلند یکبار یواش به هم بزنید. برنج حین پختگی نباید ترک خورده و له شود و در ضمن باید پخته شود و قد بکشد. البته به نوع برنج بستگی دارد، بعضی از برنج ها جوش زیادی می خواهد و بعضی از آنها در جوش کمتر پخته می شود. اگر برنج به حالت چلو استفاده می شود، کمی دوغ یا سرکه یا آبلیمو در آب ریخته تا رنگ برنج سفیدتر شود سپس آن را در آبکش ریخته شود. در صورتی که برنج شور بود، کمی آب دست(آب گرم) روی برنج ریخته، برای هر یک کیلو برنج، نصف پیمانه آب و پنجاه گرم روغن ته دیگ بریزید. آبکش ها را یکبار تکان داده و از رفتن آب برنج اطمینان حاصل کنید، آنها را به صورت مخلوطی شکل در دیگ ریخته در آن را بگذارید. حرارت زیر برنج را چند دقیقه ای زیاد کنید تا عرق کند پس از اینکه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کرده و برای هر کیلو برنج ۱۵۰ گرم روغن را داغ کرده و روی برنج ریخته و آن را دم کنید. اگر در ته دیگ از نان یا سیب زمینی یا هر چیز دیگری که مایل بودید استفاده می کنید، ته برنج آب نریزید و فقط روغن را داغ کنید. ته دیگ را روی روغن داغ ریخته، سپس برنج را روی آن بریزید. پس از اینکه بخار برنج بلند شد، روغن داغ را روی برنج ریخته و آن را دم کنید به ترتیبی که فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و سپس برنج را به مدت یک ساعت در آن قرار دهید.

    اگر نیاز به ته دیگ نبود به مدت یک ساعت و نیم در فر بماند و در صورت موجود نبودن فر، در روی ظرف کمی آتش قرار داده تا پلو یا چلو از بالا و پایین حرارت ببیند و برنج بهتر دم بکشد. اگر بخواهیم ته دیگ به راحتی جدا شود پس از اینکه برنج دم کشید به مدت ۱۰ دقیقه در برنج را برندارید چون بخار برنج باعث می شود که ته دیگ بهتر جدا شود و مساله دیگر این است که هنگامی که ته دیگ را در ظرف مناسب قرار می دهید، حتماً روغن داغ باشد. برنج را در ظرف های مناسب ریخته و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین و سرو کنید.

    اگر می خواهید برنج را به صورت کته بپزید: برنج را با آب ولرم دو بار شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک لیوان آب گرم به اضافه دو پیمانه آب اضافه و مقداری نمک در داخل آن ریخته و به مدت یک ساعت می خیسانید و سپس زیر قابلمه را با همان وضعیت که خیسانده بودید، روشن می کنید و روغن به آن اضافه کرده تا برنج بپزد. وقتی آب برنج کشیده شد، حرارت را به مدت یک ساعت ملایم کرده که تا برنج کاملاً دم بکشد. پس از دم، برنج را در دیس های مربوطه کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین و سرو کنید.
  • ۱۹:۲۴   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    تکنیک های بهتر در آمدن سالاد



    هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی که می‌خواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید، زیرا نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌کند.


    همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سرکه را در یک شیشه دهان‌گشاد که درش بسته می‌شود(مثل شیشه مربا) بریزید، یک قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محکم ببندید.


    سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود.


    سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم می‌آمیزد.


    سپس سبزیجات سالاد را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تکان دهید تا


    همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود. به این ترتیب سالاد خوشمزه‌ای به دست خواهد آمد.


    خیار سالاد را با پوست خرد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.


    برای آن که سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یک حبه سیر را له کرده، قبل از آن که اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.


    برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.


    برای آن که سس خود را پُررنگ‌تر کنید، مقدار کمی آرد را در ماهی‌تابه سرخ کنید و به تدریج به سس اضافه کنید.

    برای غلیظ ‌تر کردن سس‌ سالاد می‌توانید از آرد استفاده کنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه کنید.
  • ۱۹:۲۵   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    نکاتی برای پخت غذاهای گوشتی



    ارزشمند بودن گوشت و انواع آن بر هیچ کس پوشیده نیست، به طوری که این روزها کمتر کسی را می‌توان یافت که بگوید گوشت ارزش غذایی ندارد. پروتئین‌ گوشت در مقایسه با پروتئین‌های گیاهی قابلیت جذب بهتری دارد و به دلیل دارا بودن آهن و مس باید هفته‌ای ۲ تا ۳ بار در برنامه غذایی دختران نوجوان و به طور کلی خانم‌ها تا پیش از دوران یائسگی قرار گیرد.

    درست است که همواره کارشناسان به دلیل چربی بالای گوشت قرمز افراد را از مصرف بیش از حد آن بر حذر کرده‌اند ولی بد نیست بدانید که مصرف کمتر از نیاز گوشت قرمز و مصرف بیش از حد گوشت سفید می‌تواند باعث بروز کم‌خونی شود. از این رو، افراد سالم باید به تناسب، از انواع گوشت‌ها استفاده کنند و این یک اشتباه رایج در اذهان عمومی است که گوشت قرمز را نسبت به گوشت سفید پست‌تر می‌دانند. از سوی دیگر باید در نظر داشت که قارچ را نمی‌توان جایگزین گوشت کرد چراکه در گوشت موادی نظیر روی، آهن و ویتامین ۱۲ B به فراوانی یافت می‌شود که در قارچ این مواد بسیار ناچیزند. همچنین باید در هنگام استفاده از سویا نیز از مقداری گوشت قرمز استفاده کنید تا آهن موجود در سویا را قابل جذب کند. از این رو، می‌توان با رعایت نکاتی هرچند ساده در هنگام طبخ غذاهای گوشتی از خواص مفید آنها بهره برد و از عوارض آنها کاست.

    چه باید کرد؟ 

    ▪ قبل از پخت: تمام چربی‌های ظاهری گوشت را قبل از پخت غذا جدا کنید و برای بهتر کردن طعم گوشت کم‌چرب از سیر، پیاز، سبزیجات تازه، ادویه و آبلیمو استفاده کنید. در نظر داشته باشید گوشت به دلیل آن که سرشار از سدیم است به نمک نیازی ندارد.

    ▪ گوشت سرخ شده: از سرخ کردن زیاد گوشت در داخل روغن خودداری کنید. سرخ کردن باعث افزایش میزان چربی و کالری آن شده و غذا را دیر هضم می‌کند. لذا در صورتی که قصد دارید گوشت را سرخ کنید به اندازه چرب شدن ته ظرف از روغن استفاده کنید و برای استفاده کمتر از روغن از ظروف تفلون استفاده کنید.

    ▪ کباب: قبل از کباب کردن گوشت تا آنجا که امکان دارد چربی‌های آن را جدا کنید هنگامی که گوشت کباب می‌شود چربی آن ذوب شده و در آتش ریخته و ایجاد دود می‌کند. این دود که روی گوشت می‌نشیند حاوی مواد سرطانزاست. شعله ایجاد شده ناشی از ریختن چربی روی منقل یا گاز را فورا خاموش کنید و برای کباب کردن گوشت به‌آن روغن نزنید. بد نیست بدانید گوشت‌های کبابی به دلیل آن که در هنگام پخت در شیره خود پخته می‌شوند دارای ارزش غذایی بالایی هستند لذا بهتر است کباب را آبدار تهیه و با سالاد و سبزیجات خام مصرف کنید.

    ▪ آبگوشت: آبگوشت غذایی مقوی بوده و تامین‌کننده انرژی حیاتی است. آبگوشت غذایی است که ارزش غذایی‌آن کمتر از خود گوشت است، ولی افزودن سیب‌زمینی کمبود مواد گلوسیدی و نشاسته‌ای گوشت را تامین می‌کند.

    آبگوشت در تحریک ترشحات روده و تقویت اعصاب بسیار موثر است. افراد ضعیف و ناتوان را تقویت می‌کند ولی زیاده‌روی در خوردن آن خوب نیست چرا که هضم آن با مشکل روبه‌رو شده و فشار خون را بالا می‌برد.

    ▪ گوشت آب‌پز: گوشت پس از جوشیدن در آب ۷۵ درصد از مواد غذایی‌اش خارج می‌شود که از این مقدار ۳ درصد از آلبومین‌های محلول و قابل انعقاد به شکل کف روی آب گوشت قرار گرفته و بقیه در آب حل می‌شود. اگر گوشت را با استخوان بپزید مقداری از کلسیم، فسفر و ویتامینD استخوان در غذا حل می‌شود که خوردن آن بسیار مفید است.

    ـ نکته: مصرف زیاد گوشت سبب زیاد کار کردن کبد و خستگی آن می‌شود. پورین و اسید اوریک در خون زیاد می‌شود و فعالیت سلول‌های کلیه کاهش می‌یابد و به تدریج کلیه‌ها خسته و قدرت دفع سموم و ادرار نیز کم می‌شود. همچنین زیاده‌روی در مصرف گوشت می‌تواند چربی و فشار خون را افزایش داده و افراد را مستعد ابتلا به بیماری نقرس سازد.
  • ۱۹:۲۶   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    تکنیک طبخ غذای خوشمزه و سالم



    تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می کنیم کمک می کند تا غذائی خوشمزه و سالمتر داشته باشید با گروه آشپزی همراه باشید.

    ۱) ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید یا کمی کلم پیچ خردشده به سوپ مورد علاقه تان اضافه کنید.

    ۲) در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتی و ماکارونی یا لازانیا، نیمی از گوشت مصرفیتان را با پروتئین سویا جایگزین کنید. ابتدا پروتئین سویا را با مایعی تشکیل شده از سوسس گوجه فرنگی و شیر مخلوط کنید که مزه بهتری پیدا کند و بعد آنرا با مابقی گوشتتان مخلوط کنید. مطمئن باشید هیچکس تفاوت آن را نخواهد فهمید.

    ۳) به جای شیرهای معمولی، یکبار هم شیر سویا را امتحان کنید. میوه یا آبمیوه مورد علاقه خود را به همراه کمی عسل یا شیره افرا برای شیرین تر کردن آن به شیر سویا اضافه کنید و خواهید دید که در کمتر از یک دقیقه نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و سالم خواهید داشت.

    ۴) لوبیا پخته را با کمی سس تورتیلا، مرغ، سبزیجات، سالسا و پنیر مخلوط کنید و غذایی فوق العاده خوشمزه خواهید داشت. برای خوشمزه تر کردن لوبیا چشم بلبلی هم می توانید موقع استفاده کمی سس سالسا تند به آن اضافه کنید.

    ۵) سبزیجات نرمی مثل برگ چغندر یا اسفناج وقتی پژمرده تر باشند، خوشمزه تر می شوند. آنها را با آب سر د خوب بشویید، بعد همه را در یک قابلمه بزرگ ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. بعد آب آن را کامل گرفته و خرد کنید. سپس به همراه سیر خردشده، پنیر پارمسان، زنجبیل تازه یا پیاز خرد شده سرخ کنید.

    ۶) برای بالا بردن سرعت و تسهیل استفاده می توانید از کنسرو این حبوبات استفاده کنید. فقط کافی است آن را زیر آب سرد بگیرید و قبل از اضافه کردن به غذا آن را آبگیری کنید.

    ۷) سبزیجات تلخ تر مثل کلم پیچ یا سبزیجات خردل مزه قوی تری دارند. پس به جای دور ریختن این نوع سبزیجات، آنها را ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا مزه دلپـذیرتری پیدا کنند. برای آنها می توانید از چاشنی آبلیمو، سیر، فلفل قرمز، یا سس گوجه فرنگی و سرکه استفاده کنید.
  • ۱۹:۲۷   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    فوت آشپزی



    ▪ برای تشخیص تخم مرغ تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.

    ▪ اگر مقداری از نان سفید اضافه آمده و مصرف نمی شود، چاره این است که آنها را در فر یا تستر برشته کنید و به سوپ بیفزایید. در انتها سوپ را در مخلوط کن بریزید و بعد سرو کنید.

    ▪ یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند.

    ▪ برنج خرد شده را می توانید در سوپ ، آش و دلمه استفاده کنید . زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند .

    ▪ اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.

    ▪ برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی ، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک باعث می شود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.

    ● آب کردن شکلات تخته ای ( برای استفاده در انواع کیک و شیرینی ):

    ▪ راه اول: تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

    ▪ راه دوم : استفاده از روش طبخ غیر مستقیم . شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود. 

    برای تهیه انواع کیک ، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد. خاکه قند را می توانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و به جای شکر به کار ببرید.

    ▪ برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.

    ▪ برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.
  • leftPublish
  • ۱۹:۳۴   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست





    پوست کندن سیر



    اگر می خواهید سیر پوست بگیرید، بدون این که سیر با پوست دستتان تماس پیدا کند و آن را بسوزاند، می توانید سیرها را برای ۱۵ تا ۲۰ ثانیه درون فر قرار دهید.

    خواهید دید که پس از آن پوست سیر به راحتی جدا می شود.
  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    رزماری



    رزماری گیاهی مدیترانه‌ای است که به دلیل عطر و بوی خوبش به عنوان چاشنی غذا کاربرد زیادی دارد. رزماری را به گوشت، مرغ و ماکیان و سبزیجات اضافه می‌کنند.

    هم برگ‌های تازه آن را می‌توان خرید و هم سبزی خشک شده آن را. رزماری تازه را باید در یخچال نگه‌داری کنید و آن را درون دستمال کاغذی در داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید.

    رزماری خشک شده را در کنار دیگر ادویه‌ها می‌توانید در عطاری‌ها پیدا کنید.

    این روزها برخی شرکت‌های مواد غذایی هم از ادویه و سبزی خشک را در بسته‌بندی‌های مدرن روانه بازار کرده‌اند که می‌توانید در فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا حتی بقالی سر کوچه‌تان هم آنها را بخرید.

    رزماری خشک دور از نور، حرارت و رطوبت تا یک سال دوام می‌آورد.

    ▪ ریز کردن رزماری

    برای آنکه رزماری تازه را خرد کنید ابتدا برگ‌های آن را از ساقه جدا کنید. برگ‌ها را از ساقه کوچکی که به آن متصل است نگه دارید و با چاقو آنها را تا اندازه دلخواه خرد کنید.
  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    سیر



    سیر در آشپزی هم به شکل پخته کاربرد دارد و هم خام و به غذا طعم و مزه خوبی می‌دهد.

    هرچند بوی تند سیر آزاردهنده است اما طعم خوب و خواص درمانی بی‌نظیرش سبب شده طرفداران زیادی داشته باشد. سیر را تقریبا در هر غذایی می‌توان ریخت. این روزها پودر آن در میان آشپزها طرفدار زیادی دارد هرچند سرآشپزهای حرفه‌ای ترجیح می‌دهند از سیر تازه استفاده کنند که عطر و طعم بهتری دارد.

    هر کله سیر از مجموعه چند حبه تشکیل شده است که با پوسته نازکی به هم متصل شده‌اند. اگر برای خرید سیر به بازار می‌روید ترجیحا سیر خورد و حبه‌ای نخرید.

    یک توصیه هم از آشپز همشهری آنلاین بشنوید که سیرهای چینی که در بازار موجودند هرچند قیافه تمیز و شسته رفته‌ای دارند اما طعم و عطر خوبی ندارند. همان سیرهای گیلان و مازندران را تهیه کنید که از همه سیرهای دنیا بهترند.

    در هنگام خرید دقت کنید سیرهای انتخابی گوشتالو و سفت باشند. هیچ‌گاه هم سیر را بیش از اندازه‌ای که طی یک تا دو هفته مصرف می‌کنید نخرید و سیر را در جای خنک، تاریک و خشک نگه‌داری کنید.

    سیر خام مزه تند و بوی شدیدی دارد اما وقتی پخته می‌شود طعم آن به شیرینی می‌زند.

    ▪ پوست کندن سیر

    برای پوست کندن سیر، حبه آن را روی تخته بگذارید و یک کارد آشپزخانه پهن را از پهلو روی آن قرار دهید. حال به کارد فشار وارد کنید. (مواظب لبه تیز کارد باشید.) پوسته نازک و خشک حبه سیر به راحتی جدا می‌شود.

    ▪ ریز کردن سیر

    با یک کارد آشپزخانه قسمت انتهایی حبه را که به ریشه متصل می‌شود جدا کنید. بعد حبه را از طول ببرید و تکه‌های آن را روی هم قرار دهید و آنها را از عرض ریز کنید. ریز کردن را تا زمانی که به اندازه دلخواه برسید ادامه دهید.

    ▪ نرم کردن سیر

    حبه‌های پوست گرفته سیر را در داخل هاون بریزید و آن را بکوبی. به جای هاون از انبرهای ویژه خرد کردن سیر هم می‌توانید استفاده کنید.
  • ۱۹:۳۶   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست





    کلم



    اگر از عطر و بوی کلم خوشتان نمی‌آید به‌جای صرف‌نظر از پخت آن، در روش آشپزی‌تان تغییراتی ایجاد کنید؛ پشیمان نخواهید شد!

    خانواده کلم‌ها از جمله سبزیجات پرخاصیتی هستند که طعم و مزه آنها برای بعضی افراد به قدری ناخوشایند و نامطبوع است که ترجیح می‌دهند از خواص آنها صرف‌نظر کرده و اصولا کلم را در رژیم غذایی‌شان راه ندهند؛ غافل از اینکه راه‌های بهتری نیز وجود دارد. [آشنایی با خواص کلم]

    ▪ شما می‌توانید به جای امتناع از خوردن آنها، با استفاده از ترفندهای آشپزی، بوی شدیدشان را کاهش داده و این سبزیجات فصل را مورد استفاده قرار دهید. راهکارهای زیر نیز از این جمله‌اند:

    ۱ ) طعم به نظر نامطبوع کلم، هنگام پخت افزایش می‌یابد؛ بنابراین شما می‌توانید انواع و اقسام کلم‌ها را به صورت خام در سالاد مخلوط فصل مصرف کنید. به این ترتیب، هم از خواص این سبزیجات بهره‌مند شده‌اید و هم طعم آنها شما را نیازرده است؛ خصوصا در صورتی که با سس میل شود.

    ۲ ) هنگام آب‌پز کردن کلم، گل کلم و دیگر اجزای خانواده کلم‌ها یکی دو ساقه کرفس را داخل آب در حال جوش بیندازید و صبر کنید به همراه کلم بپزد؛ سپس کرفس‌ها را از آب کلم بیرون آورید. کرفس بوی ناخوشایند کلم را می‌گیرد.

    ۳ ) طعم و بوی خاص گل کلم را با مقداری مغز گردو نیز می‌توانید کاهش دهید؛ یعنی چند تکه مغز گردو را در قابلمه‌ای حاوی گل کلم یا هر نوع کلم دیگری بریزید و در واقع گردو را نیز به همراه کلم بپزید.

    ۴ ـ اضافه کردن مقداری آب لیموترش نیز روش دیگری برای تغییر طعم کلم پخته ـ هر نوعی که باشد ـ است.

    ۵ ) اگر پیش از پخت یا کاربرد در غذا، کلم‌ها را در مقداری کره یا روغن تفت دهید، طعم به نظر ناخوشایند آنها به‌شدت کم می‌شود. امتحان کنید.

    راهکارهای پیشنهادی فوق برای تعدیل طعم و مزه کلم‌ها و تطبیق آن با ذائقه‌ حساس شما بود ولی مشکل این است که بعضی افراد طعم کلم پخته را ـ از هر نوعی که باشد ـ در غذا دوست دارند ولی بوی حاصل از پخت آن ـ به‌خصوص آب‌پز کردن ـ را غیر قابل تحمل می‌دانند.

    ▪ اگر شما هم از آن دسته هستید، برای رفع این مشکل نیز روش‌هایی وجود دارد که در زیر به چند نمونه از آنها خواهیم پرداخت:

    ۱) همزمان با پخت کلم، یک استکان سرکه را در کاسه‌ای استیل یا لعابی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید و بگذارید تا پایان پخت کلم بجوشد. بوی حاصل از سرکه، بوی پخت کلم را حذف می‌کند.

    ۲ ) با انداختن ۲ تکه نان بیات داخل آبی که کلم در آن در حال پختن است، بوی حاصل از آن را کاهش دهید. نان‌هایی مانند بربری و سنگک با توجه به اینکه از ضخامت بیشتری برخوردارند، برای این کار مناسب‌تر هستند. پس از اینکه کلم‌ها پخته شدند، تکه نان‌ها را از داخل آب کلم خارج کنید.

    ۳ ) بوزدایی با استفاده از نان، روش‌های دیگری نیز دارد؛ به این صورت که یا چند تکه نان خشک بربری یا سنگک یا حتی چند تکه از نان‌های حجیم را کف قابلمه بچینید، بعد کلم‌ها و آب موردنیاز برای پخت را روی تکه نان‌ها بریزید یا اینکه پس از ریختن کلم و آب در قابلمه، پیش از گذاشتن در، چند تکه نان خشک را روی کلم‌ها بچینید، سپس در قابلمه را بگذارید.

    ▪ گل کلم‌های سفید و درخشان

    بسیاری از خانم‌ها همیشه از تغییر رنگ گل کلم پس از پخت در آب شکایت دارند. به این قبیل افراد مژده می‌دهیم که برای جلوگیری از تغییر رنگ و حفظ سفیدی گل کلم نیز راه‌های متعددی وجود دارد. 

    البته پیش از هر چیز ذکر این نکته ضروری است که گل کلم‌هایی را باید انتخاب کنید که سطح آنها دارای لکه‌های قهوه‌ای نبوده و همچنین سفید و شاداب باشند زیرا این لکه‌ها حتی پس از پخت، با رعایت نکات زیر نیز تغییر رنگ نخواهند داد:

    ۱ ) پس از آنکه گل کلم را در قابلمه‌ای حاوی آب ریختید، کمی شیر نیز به آن اضافه کنید. پخت گل کلم در محلول شیر و آب، مانع تغییر رنگ آن می‌شود و خواهید دید گل‌کلم‌های پخته شده با این روش، همچنان سفید و درخشان خواهند ماند.

    ۲ ) روش دیگر برای ثابت ماندن رنگ سفید گل کلم، ریختن مقداری آب لیموترش یا یک قاشق سوپ‌خوری سرکه داخل آب آن است؛ با این کار علاوه بر ثابت ماندن رنگ گل کلم، طعم و بوی ناخوشایند حاصل از پخت آن نیز کاهش می‌یابد.

    ۳ ) راهکار دیگر این است که پیش از پخت گل کلم، آن را به مدت یک ساعت و نیم در محلول آب سرد و نمک خیس کنید.

    ▪ چند نکته جانبی:

    ـ برای پخت انواع کلم‌ها از قابلمه‌های آلومینیومی استفاده نکنید زیرا باعث تغییر رنگ کلم‌ها می‌شود.

    ـ برای حفظ ارزش غذایی کلم‌ها و به طور کلی سبزیجات دیگر مانند اینها، بهترین روش پخت، بخارپز کردن است ولی اگر امکان بخارپز کردن برایتان وجود ندارد، ابتدا آب را داخل قابلمه‌ای به جوش آورده، سپس سبزی را در آن بریزید تا مدت زمان کمتری برای پخت حرارت ببیند.

    ـ برای اینکه رنگ زیبای کلم قرمز پس از پخت نیز به همان صورت حفظ شود، هنگام پخت، یک قاشق سوپ‌خوری سرکه به آن اضافه کنید.

    ـ کلم‌های برگ را به حالت نصف شده یا چهار قاچ بپزید زیرا پخت خلال شده یا خرد شده آنها در آب، بسیاری از خواص کلم‌ها را از بین می‌برد.

    ـ برای جدا کردن برگ‌های کلم به صورت سالم ـ به‌خصوص برای دلمه ـ ابتدا در قابلمه گودی مقداری آب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس کلم را برای یک دقیقه در آب‌جوش بگذارید و بلافاصله بیرون آورید.

    بعد از اینکه آب آن خارج شد، برگ‌های نرم شده را به راحتی از هم جدا کنید. این کار را چند بار می‌توانید تکرار کنید تا برگ‌های داخلی نیز نرم شده و جدا شوند.
  • ۱۹:۳۷   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست
     سوپ و آبگوشت : در ابتدای پخت نمک بزنید .

    ▪ گوشتها : درست اندکی قبل از برداشتن از روی حرارت نمک بزنید .

    ▪ سبزیجات : سبزیجات را در آب نمک دار بپزید .

    ▪ اگر ماهیتابه شما نچسب نیست ، قبل از استفاده ، به وسیله یک تکه کاغذ ، مقداری نمک به کف آن بمالید تا نچسب شود .

  • leftPublish
  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    ۱۲ فرمان برای شیرینی‌پزی

    ۱) اگر می‌خواهید شیرینی‌هایی با مقدار زیاد بپزید، فر را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی‌های ریز و کوچک (مثل شیرینی‌نخودچی)، با حرارت زیاد، می‌توانید در وقتتان صرفه‌جویی کنید. 


    ۲) اگر روی شیرینی‌تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی‌ها بیندازید و دوباره شیرینی‌ها را در فر بگذارید. این کار باعث می‌شود خمیر وسط شیرینی‌ هم پخته شود.

    ۳) نکاتی درباره‌ی پیمانه‌ها:

    ▪ ۱ پیمانه آرد: ۱۰۰ گرم 

    ▪ پیمانه‌ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچ‌وقت خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.

    ▪ ۱ پیمانه پودر قند: ۱۲۵ گرم 

    ▪ برای خارج شدن هوای آزاد داخل پیمانه، آن را تکان دهید و روی پیمانه را با پشت قاشق صاف کنید.

    ▪ ۱ پیمانه شکر: ۱۵۰ گرم 

    ▪ ۱ پیمانه روغن: ۱۵۰گرم

    ۴) همیشه قبل از تهیه‌ی شیرینی و کیک در منزل، مواد آن را آماده کنید؛ سپس پخت شیرینی را آغاز کنید. 

    ۵) سعی کنید بهترین مواد اولیه را برای تهیه‌ی شیرینی و کیک عید آماده کنید و بخرید تا در نهایت، شیرینی‌های مرغوب‌تر و خوشمزه‌تری بپزید. 

    ۶) تخم‌مرغ وقتی زده می‌شود، قدرت نگهداری هوا را در خود دارد. بنابراین باعث می‌شود کیک یا شیرینی عید شما خوب پف کند. به‌طور معمول، سفیده‌ی تخم‌مرغ است که پس از زدن کف می‌کند و هوا را درون خود نگه می‌دارد، نه زرده. 

    ۷) از تخم‌مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی‌تری مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه‌اش استفاده کنید.

    ۸) هیچ‌گاه در فر را قبل از این‌که سه‌چهارم از زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید؛ چون پف کیک می‌خوابد. 

    ۹) نشانه‌ی کاملا پخته‌شدن کیک، این است که روی آن طلایی شده باشد و خوب پف کرده باشد و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

    ۱۰) برای تهیه‌ی شیرینی‌های عید، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛ چون لطف این شیرینی‌ها به ظرافت و یک‌شکل بودن و هم‌اندازه بودن آنهاست.

    ۱۱) قبل از شروع پختن شیرینی یا کیک، یک بار دستور پخت را بخوانید تا در وسط کار که مواد را مخلوط کرده‌اید، گیج نشوید و مایه و خمیر شیرینی خراب نشود. 

    ۱۲) ۱۵ دقیقه قبل از قرار دادن شیرینی‌ها و کیک، فرتان را گرم کنید.
    ویرایش شده توسط MHANjOon در تاریخ ۷/۶/۱۳۹۳   ۱۹:۳۹
  • ۱۹:۳۲   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    چند نكته درباره مرغ و تخم مرغ



    از آن جا كه گوشت مرغ بسیار آسیب پذیر است محل خوبی برای رشد باكتری هاست و نگهداری درست از آن برای حفظ سلامتی خانواده شما اهمیت فراوانی دارد. بنابراین برای شروع مرغ تازه را خوب بشویید و سپس چنان چه قصد دارید آن را همان روز و یا حداكثر روز بعد بپزید، بلافاصله در یخچال قرار دهید. گوشت مرغ خام نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری شود، اگر قصد دارید آن را بیشتر نگاه دارید مرغ را در فریزر قرار دهید. برای ذوب كردن یخ مرغ قبل از پخت نیز هرگز آن را در دمای معمولی نگذارید بلكه از شب قبل در یخچال قرار دهید تا به تدریج آب شود. در صورتی كه در منزل مایكروفر دارید. بهترین راه ذوب یخ مرغ استفاده از درجه ذوب یخ مایكروفر است.

    ▪ برای پختن مرغ به روش آبپز مقدار كمی آب استفاده كنید و مرغ را بر روی حرارت ملایم بپزید، به این ترتیب مرغ شما لذیذتر می شود.

    ▪ برای معطر كردن مرغ هنگام پخت می توانید از چند برگ سبزی معطر مانند ترخان، نعنا یا برگ بو و رزماری استفاده كنید. همچنین سبزیجاتی مانند سیر، پیاز، فلفل دلمه ای و كرفس برای معطر كردن مرغ و خوش طعم كردن آب حاصل از پخت آن مناسب هستند، اما اگر هیچ یك از این سبزیجات را در اختیار ندارید چند عدد هویج و یك قاشق مرباخوری ادویه كاری به آن بیفزایید.

    ▪ روش دیگر پخت مرغ بدین صورت است كه اول مقداری پیاز و كرفس و هویج را خرد كرده و داخل ظرف ریخته بعد مرغ را بدون آب داخل قابلمه گذاشته و كمی نمك، فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید و بدون آب با حرارت ملایم و با درب بسته بگذارید مدت ۲۰ دقیقه با آب موجود در خود مرغ بخارپز شود سپس ۵۰ گرم كره به آن اضافه كرده (در صورت تمایل از رب نیز می توانید استفاده كنید) و تفت دهید سپس یك لیوان آب به آن افزوده و می گذاریم خوب جا بیفتد.

    ▪ برای سوخاری كردن مرغ ابتدا آن را با یك عدد پیاز و مقدار كمی آب بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. سپس قطعات مرغ را در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آن ها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ مالیده و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید حال می توانید آن ها را در روغن سرخ كنید.

    ▪ برای تخت كردن گوشت سینه یا ران مرغ برای پخت غذاهایی مانند شنیسل آن را پس از جدا كردن از استخوان در میان دو لایه كیسه فریزری قرار داده و با وردنه به آن ضربه بزنید. سپس با غلتاندن وردنه بر روی گوشت مرغ آن را باز كنید. كیسه فریزر مانع از متلاشی شدن گوشت لطیف مرغ می شود.

    ▪ برای خوشرنگ شدن مرغ سرخ كرده مقدار كمی زعفران به روغن مصرفی بیفزایید.

    ▪ تخم مرغ ها را در یخچال و درون بسته بندی درپوش دار یا ظروف دربسته نگهداری كنید، چون تخم مرغ به را حتی بوی مواد مختلف موجود در یخچال را از منافذ پوست خود جذب می كند.همچنین بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترك انسان و دام، آبپز كردن تخم مرغ هاست.

    ▪ برای آبپز كردن تخم مرغ هایی كه پوستشان ترك خورده قبل از انداختن تخم مرغ در آب آن را در یك كیسه فریزر قرار داده و در كیسه را گره بزنید. به این ترتیب از خروج مواد داخل تخم مرغ از ترك پوسته پیشگیری می كنید. روش دیگر استفاده از كاغذ آلومینیوم است. تخم مرغ را لای كاغذ آلومینیوم قرار دهید و سپس در آب بیندازید. 

    ▪ برای تشخیص تازگی تخم مرغ به پوست آن توجه كنید. پوست تخم مرغ تازه زبر است اما پوست تخم مرغ كهنه صاف و صیقلی است.

    ▪ برای تشخیص تخم مرغ خام از پخته آن را بچرخانید، چنان چه به سرعت دور خود بچرخد پخته است
  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست
    با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم


    ▪ گوشت ناپز؛ یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.

    ▪ گوشت سفت؛ مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت ۲ ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.

    ▪ استیک یا بیفتک؛ فقط کافی است مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.

    ▪ مرغ ناپز؛ اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت. 

    برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغ های دیرپز، زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید.اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.
    ویرایش شده توسط MHANjOon در تاریخ ۷/۶/۱۳۹۳   ۱۹:۳۸
  • ۱۹:۳۴   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    صرفه جویی در مصرف روغن


    معمولا وقتی کوکو سیب زمینی وکتلت و بادنجان و... سرخ میکنیم کلی روغن مصرف میشه..حالا این راه رو امتحان کنید...وقتی دارین مثلا کوکوسیب زمینی درس میکنین دستتونو آغشته به سرکه و به دو طرف کوکو بزنیدو در روغن داغ بندازید..مطمئن باشید نه تنها مزه اش تغییر نمیکنه بلکه نصف روغنی که همیشه مصرف میکردین هم صرفه جویی میشه... 

    اگر هم میخواهین همبرگر یا کتلت شما آبدار بشه دو طرفشو با آب آغشته کنید
  • ۱۹:۳۷   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    اگر نخواهید سبزی را خرد كنید

    لازم نیست سبزی را خرد كنید سبزی را داخل كیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید . موقع استفاده آنرا از فریزر خارج كرده و قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده كنید، هم ریز می شود و هم طعم سبزی تازه را می دهد. البته بهتر است برای رنده كردن از دستكش استفاده كنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نكند.
    ویرایش شده توسط MHANjOon در تاریخ ۷/۶/۱۳۹۳   ۱۹:۳۸
  • ۱۹:۳۹   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    نحوه پاك كردن ماهی



    هر نوع ماهی , درسته , با سرودم یا فیله ویا تكه تكه شده را بایستی قبل از پختن بخوبی شست وتمیز نمود وعملیات زیر را انجام داد:

    ● شكم آنها را خالی نموده باله های آنها را ببرید(بریدن باله ها بیشتر برای زیباتر جلوه دادن ماهی طبخ شده است. ماهی بدون سرودم نه تنها اشتها آور است بلكه سرخ کردن آن هم آسانتر است).

    در ماهیهائی كه دارای باله خار مانند هستند, بایستی ابتدا این زوائد بریده شوند در غیر اینصورت خارها ممكن است دستها را زخمی نمایند. اسكلت استخوانی اتصال باله ها به بدن ماهی بایستی به دقت وبا احتیاط جدا شود.

    ● بریدن باله ها: ماهی را از پهنا روی تخته آشپزخانه خوابانده وبا قیچی تیز باله های پشتی , شكمی , مخرجی وسینه ای آنرا ببرید.

    اگر ماهی دارای خارهای تیز است , بهتر است با یك چاقوی نوك تیز در امتداد طرفین باله ها شكافی بوجود آورده وباله ها را از اسكلت استخوانی آن جدا نمایید.

    ● تراشیدن فلسها : دم ماهی را با دست چپ نگه داشته وبا چاقوی معمولی ویا لبه اره ای كه در دست راست دارید فلسها را با حركت چاقو از دم به طرف سرماهی پاك كنید(برای جلوگیری از پاشیدن وپراكنده شدن فلسها به اطراف می توان ماهی را در ظرف بزرگ پرآب قرارداد وفلسها را داخل آب پاك كرد.)پس از تراشیدن فلسها ماهی را خوب شستشو دهید.

    ● جدا كردن استخوانهای ماهی:

    برای بیرون آوردن استخوانهای ریز ماهی بایستی ابتدا با چاقو غشایی را كه آنها را احاطه نموده است , جدا نمود. اینكار را می توان در مورد ماهیهایی كه دارای تیغهای بزرگ هستند مانند ماهی كپور , سفید , آزاد وغیره انجام داد.در مورد ماهیهائی كه تیغهای ریزتری دارند آنها را بایستی با دست جدا كرد.

    ● جدا كردن تیغهای جانبی:

    برای این منظور ماهی شكم باز شده كامل را آنقدر باز می نمائیم تااستخوانها وتیغهای پشتی وجانبی كه داخل عضلات قراردارند وبوسیله غشاء پوشیده اند معلوم شوند.غشاء را با چاقو جدا كرده وتیغها را یك یك با دست از ستون مهره جدا می نمائیم.

    برای جدا كردن ستون مهره ها با قیچی آشپزخانه ستون مهره ها را از نزدیكترین نقطه به سرماهی ببرید. سپس قسمت بریده شده را با دست راست گرفته وبا احتیاط آنرا به طرف دم كشیده وجدا نمائید(از این زوائد می توانید برای تهیه سوپ استفاده كنید).
  • ۲۱:۰۶   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست


    از بین بردن پلاسیدگی كاهو و كرفس

    كمی آبلیمو در آب سرد ریخته سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كرده و چند ساعت درون یخچال قرار دهید، تا تازگی خود را به دست آورد.

  • ۲۰:۳۱   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست


    از بین بردن پلاسیدگی كاهو و كرفس

    كمی آبلیمو در آب سرد ریخته سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كرده و چند ساعت درون یخچال قرار دهید، تا تازگی خود را به دست آورد.



  • ۲۱:۱۴   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    آفرین
  • ۲۱:۵۱   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    گلوریا
    کاربر جديد|93 |36 پست
    ماشاالله مهان خانومممنون بابت اطلاعاتی که دراختیارمون گذاشتید! من یک نکته ای روکه خودم کشفش کردم میگم! موقع پخت برنج دقتی هنوزنریختیدتوآبکش وقت جوشیدنش مقداری روغن بهش اضافه کنیدواسه کسانی که ازپخت برنجشون مطمئن نیستن .،گوشتایه دیرپزم اگه سرکه دراختیارنداشتیدمیتونیدمقداری چای خشک تویه تنظیف بریزید وداخل قابلمه بذاریدتاگوشت پخته شه.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان