درست کردن این ژله بسیار راحت بوده و زیبایی میز غذای تان را چندین برابر می کند.
6 بسته ژله. زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش ( با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید )با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه. هر بسته رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب هم بزنید تا کاملا حل بشه . هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل ریختم و توی یخچال گذاشته یه شب بمونه
کف قالبتون رو پلاستیک رپ یا سلفون میذارید. میتونید از هر قالبی که دوست دارید استفاده کنید.
برای ساختن بیس سفید رنگ. 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید. باید یه همچین مخلوط اسفنجی بدست بیاد.
1 لیوان شیر جوش توش بریزید و روی بخار آب یا توی مایکرو فر ( 1 دقیقه) قرار بدید تا کاملا حل بشه. حالا نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن ، 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید.
حالا ژله های رنگی رو از یخچال بیرون بیارید و با چاقو به شکل مکعب ببرید ( اصلا لازم نیست توی کار ظرافت به خرج بدید)
ژله ها رو تو هر مرحله با هم ترکیب کنید که رنگهای مشابه یه جا جمع نشه.
حالا همه ژله ها رو توی قالب بریزید. (دقت کنید که مهمه که مکعبهای همرنگ کنار هم نباشند)
حالا ژله بیس رو توی قالب بریزید ( اگه گرم باشه باعث میشه ژله های رنگی ذوب
بشند و ژله بیس دیگه سفید نخواهد بود) یه تکون به ظرف بدید که هوای توش خارج بشه. و حبابی توی کار نداشته باشید
حداقل 6 ساعت داخل یخچالبماند.
از قالب در آوردنش مثل آب خوردنه! فقط کافیه ظرف مورد نظرتون رو بذارید روی قالب و برش گردونید و پلاستیک رپ رو جدا کنید،به همین سادگی
حالا دیگه نوبت به بریدن میرسه. برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید ظرف خیس باشه و برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید کارد خیس باشه.
مدل برشش اصلا مهم نیست چون از هر سمتی که برش بزنید اون شکل شیشه های رنگی شکسته رو حفظ میکنه. اسم این مدل ژله broken glass jello هستش و به فارسی
"ژله خورده شیشه" یا "ژله موزائیکی " (ویژه مهندسین عمران) ترجمه اش کردند. ممکنه یه سوال تو ذهن بعضیها به وجود بیاد که..."اینهمه طعم ژله رو با هم ترکیب میکنیم ، بد مزه نمیشه؟ جواب : " نه نمیشه!" **خیلی خوشمزه میشه **