خانه
754K

کافه نویسندگان

  • ۰۸:۴۷   ۱۳۹۶/۸/۶
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    زیباکده
    نوشان : 
    فرك من با امتياز دهي مخالفم درسته ولي اگر بخوايم ستوني رو حذف كنيم ترجيح ميدم اين كارو آخر سيزن بعدي بكنيم كه متوجه شده باشيم سيستم امتياز دهي چه مزايا و معايبي داشته و چه جوري رو روند داستان نويسي تاثير داشته و نكات مثبت و منفيش در عمل مشخص شده باشه الان كه امتياز دادين تموم شد به جاي بررسي درستي و غلطي معيارهاتون به سيزن بعدي فكر كنين چون از اين به بعد هر چي بيشتر رو اين معيارها كار كنين بيشتر وارد وادي قانون گذاري و محدود كردن ميشين و هيجان داستان نويسي رو كم و كمتر ميكنين
    ولي وقتي سيدن بعدي رو نوشتيم ميتونيم عملا بگيم اين معيار حذف و اون معيار اضافه بشه
    زیباکده

    نوشان، پیشنهادات و نظرات همه نویسنده ها بیان شد، از پیشنهاد تو هم ممنون اما ما الان در مرحله رای گیری بودیم و با دو رای مثبت و دو ممتنع ستون مورد نظر در فصل بعد حذف میشه.

    به نظر میاد که این سیستم امتیاز دهی برای تو مفید نبوده و اونو دست و پا گیر میدونی،  ولی از صحبت بقیه مشخصه که این روش بهشون کمک کرده. البته میدونی که اینجا دموکراسی برقراره.

    من به شخصه با این روش متوجه نکات ضعف و قوت خودم شدم و خیلی معیار خوبی برام بود. هر ستون به تفکیک در کنار نقدهایی که نوشته شده بود نه فقط برای نوشته های خودم بلکه برای همه داستان بهم کمک کرد تا خیلی چیزهای زیادی یاد بگیرم و فکر می کنم این فصل جدید به احتمال زیاد دارای نقاط ضعف کمتری در مجموع خواهد بود.

    خب بعد از انجام توافقات لازم منتظر می مونم تا نویسنده ای که آمادگیش رو داره فصل دوم رو شروع کنه.

    همگی موفق باشید بچه ها.

    33

    41

    67

    57

    ویرایش شده توسط فرک (Ferak) در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۶   ۰۸:۵۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان