قسمت
نویسنده
امتیاز
سی و هشتم
بهزاد
عالی/خیلی خوب/خوب/متوسط/ضعیف
نقاط قوت: نثر خیلی خوب شده بود، اتفاقات بین خطوط ارتش و همینطور در داخل چادر فرماندهی خوب بود
نقاط ضعف:
من متوجه نشدم که رومل چرا نامه فرستاد و برخورد با مادونا تغییر کرد!
در بعضی از قسمت ها اشاره کردی شهر هایی که تسلیم می شدند و آذوقه ای که بجا مانده ،که من قبلا توضیح دادم که عملیات تخلیه ی ما یعنی اینکه شهر ها تخلیه کامل می شن و تسلیم نمی شن و آذوقه اصلی توسط ارتش و اندوخته ی خانه ها هم توسط مردم تخلیه می شه و سیاست این بود که عملا چیزی برای مهاجمین نمونه.
در مورد اول لجبازی و تغییر حالت های دزرتلند با ملکه برای اینه که اونا دلشون خوش نباشه که کلا حل شد و در آینده دزرتلند یه آدم پرنفوذ دارن و بدونن هیچ تضمینی روی این آدم و رابطه برای دراز مدت نیست.
در مورد دوم، درسته اما نمیشه تا قطره آخر همه چیو بردن. من ننوشتم که مثلا تاراج کردیم، اما مثلا تو نوشتی مارسیدیم به نیروهایی که از فرار مردم دفاع میکردن، منم نوشتم این وسط یهو یه خونه هایی پیدا میشد که توش آدم بود یا یه چیزایی جا مونده بود و سربازا اصلا رحم نمیکردن. نه که کشتار بزرگی رخ داده باشه.
درسته