کوکو
ی دورنگسیب زمینی رنده شده را با دو عدد تخم مرغ
، نمک و فلفل مخلوط کرده و پس از گرم کردن روغن (بهتر است ظرف تفلون باشد) داخل تابه می ریزیم و آن را با قاشق صاف می کنیم، بعد سبزی...
![کوکوی دورنگ,[categoriy] کوکوی دورنگ,کوکوی دو رنگ,کوکوی دو رنگ رولتی,[categoriy]](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998//a0654591164102a.jpg)
کوکوی دورنگ
انواع کوکو - کوکوی دورنگ
مواد لازم برای
آشپزی
آکابرای آشپزی
آکاسیب زمینی پخته و رنده شده= نیم کیلو گرمسبزی کوکو
= 250 گرمتخم مرغ
= چهار عددآرد گندم= دو قاشق غذاخورینمک و فلفل= به میزان لازمروغن= به میزان لازمطرز تهیه:سیب زمینی رنده شده را با دو عدد تخم مرغ
، نمک و فلفل مخلوط کرده و پس از گرم کردن روغن (بهتر است ظرف تفلون باشد) داخل تابه می ریزیم و آن را با قاشق صاف می کنیم، بعد سبزی را با آرد و دو عدد تخم مرغ
باقی مانده، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سیب زمینی ها می ریزیم. در تابه را گذاشته، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگر
دانده و طرف دیگر را هم سرخ می کنیم یا اینکه می توانیم فقط ظرف را چرب کرده، مواد را ریخته و درون فر با 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت (30 دقیقه) بگذاریم تا بپزد.انواع کوکو - آش
پزآنلاین