۱۶:۲۴ ۱۳۹۲/۱/۲۶
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
دسر پاناکوتا
اول نصف لیوان شیر رو تو یه ظرف میریزیم و یه ق غ پودر ژلاتین می پاشیم روش هم نمیزنیم تا خودش پف کنه بعد میریم سراغ خامه
200 گرم خامه رو روی بخار اب هم میزنیم و 1 ق غ عسل اضافه می کنیم...بعد می تونی یه چوب دارچین هم بندازی توش تا خوش بو بشه من انداختم اما اخرش یه کم وانیل هم زدم که خوش عطر بشه
نباید بذاری خامه جوش بیاد وقتی دیدی حباب اطراف ظرفت زیاد شد ژلاتین و شیر رو اضافه می کنی( وقتی ژلاتین تو شیر موند و خواستی بریزی 20 ثانیه بذار ماکروفر تا کامل حل بشه)
بعد هم بزن تا نزدیک جوش امدن( البته من نمیدونستم کی جوش میاد یه کم غلیظ شد برش داشتم)
گذاشتم تو ظرف یخ و هم زدم تا خنک بشه
تو ظرف پایه دارم سه چهارساعت قبل ژله توت فرنگی ریخته بودم و کامل بسته بود ... بعد هم گذ اشتم مواد کامل خنک بشه و با قاشق اروم ریختم روی ژله همین؛)
کافیه سه چهارساعت بمونه تا اماده بشه؛)))