خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
24K

کیک کرامبل

  • ۰۰:۰۴   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     یه کیک متفاوت اما خوشمزه ..مخصوصا اگه از بوی قهوه و طعم تلخش لذت میبرید
  • leftPublish
  • ۰۰:۰۵   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مواد لازم براي خمير کيک:

    کره: 150 گرم
    شکر دانه ريز يا پودر شکر: 100 گرم
    تخم مرغ: 2 عدد
    آرد قنادي: 200 گرم
    ماست شيرين ساده (نه خيلي شل ونه خيلي سفت): 150 گرم
    نمک: 1/8 قاشق مرباخوري
    بيکينگ پودر: 1 قاشق مرباخوري
    وانيل شکري: 1/4 قاشق مرباخوري (يا خالص 1/8 قاشق مرباخوري)
    مواد لازم براي کرامبل:
    بيسکويت: 100 گرم، پودر شده
    گردوي ريز خرد شده: 50 گرم
    شکر قهوه اي يا سفيد: 50 گرم
    کره سرد: 50 گرم
    پودر دارچين: 2 قاشق مرباخوري
    پودر قهوه فوري: 1 تا 2 قاشق مرباخوري
  • ۰۰:۰۵   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    طرز تهيه:

    کره خمير کيک، تخم مرغ و ماست را نيم ساعت قبل از شروع به کار از يخچال خارج و در دماي محيط قرار دهيد.
    آرد و بيکينگ پودر را الک ريز کرده و کنار بگذاريد. بيسکوييت را در کيسه ريخته و با فشار وردنه آن را نيمکوب کنيد. مواد کرامبل را به اين صورت تهيه کنيد که بيسکوييت و شکر قهوه اي را با هم مخلوط کرده و کره سرد را با کمک سرانگشتان يا در غذاساز به خورد آن بدهيد. سپس دارچين و پودر قهوه را اضافه و در نهايت گردوي نگيني را افزوده و همه مواد رابا هم مخلوط کرده و کنار بگذاريد. فر را روي حرارت 170 درجه سانتي گراد روشن کرده و سيني آن را روي طبقه وسط تنظيم کنيد. کف قالب گرد 20 تا 22 سانتي متري که بهتر است از نوع کمربندي باشد کمي چرب کرده و کاغذ روغني بياندازيد، مجدداً کمي روي کاغذ و اطراف قالب را چرب کنيد. کره، شکر، وانيل و نمک را با همزن بزنيد تا سبک و روشن شوند.
    تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه با چنگال مخلوط کنيد و قاشق قاشق به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و کاملاً هم بزنيد تا يک دست شوند.
    مخلوط آرد و بيکينگ پودر را به مواد اضافه کنيد. خمير سفتي بدست مي آيد. ماست را در چند مرحله به خمير بيافزاييد تا نسبتاً شل شود.
    ابتدا 1/3 مواد کرامبل را کف قالب پخش کرده و نيمي از خمير کيک را روي آن بپاشيد. قالب را به مدت تقريبي 40 دقيقه در فر قرار دهيد تا پخته شود يعني اگر خلال چوبي در وسط کيک فرو برديد چيزي به آن نچسبد و تميز بيرون آيد. پس از درآوردن از فر، تا زماني که کمي از حرارت کيک کاسته نشده آنرا از قالب خارج کنيد.
  • ۰۰:۰۷   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نکته:

    1- اين دستور 320 گرم کربوهيدرات، 60 گرم پروتئين، 265 گرم چربي و 3905 کيلوکالري انرژي دارد.

    2- چون خمير کيک سفت است، اگر در حين پهن کردن آن دچار مشکل شديد، پشت قاشق يا کاردک مخصوص رابا آب يا روغن مايع آغشته کنيد تا راحت تر خمير را صاف کنيد. دقت کنيد که حين صاف کردن خمير، مواد رويه با مواد خمير کيک مخلوط نشود. مهم ترين قسمت تهيه اين کيک، مخلوط نشدن کرامبل با خمير کيک است و مي توانيد از پاشيدن کرامبل در ته قالب صرفنظر کنيد. دراين صورت کف قالب ابتدا خمير کيک، روي آن کرامبل، سپس باقيمانده خمير کيک و در آخر باقيمانده کرامبل را استفاده کنيد.

    3- تمام مواد خمير کيک بايستي قبل از استفاده، نيم ساعت در دماي محيط قرار نگيرد.

    4- از قالبهايي که مواد زود در آنها مي سوزند استفاده نکنيد.

    5- اگرفر شما از نوع گازي و خيلي داغ است و معمولاً لايه زيرين هر چه که در آن قرار مي دهيد زود تيره مي شود، سيني لعابي مخصوص فر را در کف فر قرار دهيد تا مانع از سوختن مواد کرامبل قالب شود.

    6- قهوه فوري را توسط هاون يا پشت قاشق خوب پودر کرده و سپس استفاده کنيد.

    7- ميزان مصرف ادويه ها را به دلخواه مي توان کم يا زياد کرد.

    8- براي تهيه کيک کرامبل سيب، مي توانيد يک عدد سيب کوچک را ورقه يا رنده درشت کرده و با کمي کره روي حرارت تفت دهيد تا آب آن کاملاً کشيده شود و پس از سرد شدن، کيک را به روش گفته شده تهيه کرده ولي در آخرين لايه، سيب را روي خمير کيک پهن کنيد و سپس کرامبل را روي آن بپاشيد، دراين صورت بهتر است قهوه را حذف کرده و کمي به دارچين آن بيافزاييد.

    9- معمولاً در شيريني پزي، کرامبل (CRUMBLE) به مواد نسبتاً خشکي که با دست به شکل خرده نان درآيند گفته مي شود.

    منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 70
  • ۰۰:۱۱   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    حیف عکس کیک خودم رو پاک کردم و الان ندارم ..من زیرش هم مواد کرامبل ریخته بودم و خوشگل شده بود
  • ۰۰:۱۳   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    Eli
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3776 |4308 پست
    بازم الهه جون گل کاشت
  • leftPublish
  • ۰۹:۲۴   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    الهه جونم میشهاین کیک ها و هر چیزی ک زحمت میکشی دستورشو میزاری درجه ماکروفریشو هم بگی، من خیلی دوست دارم درست کنم اما با ماکروفر ک با این درجه نمیشه
  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سنا جون من خودم هیچ وقت با ماکروفر کیک نپختم برا همین نمی دونم چی به چیه
    فکر کنم تو تاپیک اندازه گیری بدون پیمانه یه مطلب در این مورد پیدا کرده بودم برا یکی از بچه ها گذاشته بودم
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    الهه من خیلی این شیرینیا که ته مزه تلخ دارن رو دوست دارم
  • ۱۷:۲۲   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    پس حتما به دفترت اضافه اش کن ...ضرر نمیکنی
  • ۰۲:۰۷   ۱۳۹۲/۵/۸
    avatar
    یاس
    کاربر فعال|218 |388 پست
    الهه جان کیک باطعم قهوه خیلی خوشمزه میشه خیلی ممنون
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۲/۵/۸
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    بازم کیِِِِِِِِِِِِِِِِِک خوشـــــــــــــــــــــــمزه!
    مرسی
  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۲/۵/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    من عاشق بوی قهوه هستم

    مرسی الهه جون

  • ۲۰:۰۲   ۱۳۹۲/۷/۲
    avatar
    محیا
    کاربر فعال|223 |279 پست
    الهه جون کیک اسفنجی هم بلدی
  • ۰۸:۴۶   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    بله عزیزم ...
    حتما زود زود تاپیکش رو میذارم
    کیک اسفنجی چند نوع داره شش تخم مرغی و چهار تخم مرغی
    هر دو تاش رو میذارم
  • ۰۹:۱۸   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    الهه جونم من از وقتی تاپیکای خوب و مفید تو دیدم شروع کردم به درست کردن این دستورا دوست دارم عکس هم ازش بزارما ولی قیافش خوب نمی شه بخاطر همینم روم نمیشه اصلا عکس بگیرم ابروم میره
  • ۰۹:۲۷   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    مرسی منم میخوام یاد بگیرم
  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    پرستو جون ...این چه حرفیه؟؟
    روم نمیشه نداره
    یه رو بند بزن و عکس بذار
    به خدا اون طوری منم انگیزه پیدا میکنم که دستورای بیشتری بذارم
    الان من شدم ناطق مطلق و فقط هـــــــــــــــــــی میگم اما کو نتیجه این همه حرف زدن؟؟؟

    از بهزاد یاد بگیر ... نیمرو هم بلد نیست اما میگه آشپز ملکه انگلیس پیش اون یاد گرفته

    تازه وقتی بیافتی تو خط تزیین بیشتر ایده به ذهنت میرسه ...از تزیین بقیه هم میتونی استفاده کنی
  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    الهه جونم خودت اینارو یاد گرفتی یا کلاس رفتی
  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سنا من کلاس نرفتم ..هرچی بلدم از وب گردیه و البته شکمویی...چون وقتی کیک یا ژله ای به نظرم منطقی بیاد دیگه تا درست نکنم آروم نمیشم ....
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان