خانه
9K

یک سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • ۲۰:۲۹   ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
    avatar
    کاربر فعال|223 |279 پست
     من دستور چیز کیک با کیک میخوام نه با بیسکوییت اگر کسی بلده به من یاد بده.ممنون دوستای خوبم
  • leftPublish
  • ۲۲:۵۱   ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
    avatar
    TAMA
    کاربر فعال|447 |521 پست
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    محیا
    کاربر فعال|223 |279 پست
    ممنون از لطفت.ولی من بر پایه کیک میخوام که بافت نرم داشته باشه
  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    عزیزم من چیز کیک با بیسکوییت درست می کنم ولی به جاش می تونی از کیک اسفنجی ساده استفاده کنی ولی به نظر من با بیسکوییت خوشمزه تر میشه
  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    من یک بسته بیسکوییت ساقه طلایی را آسیاب می کنم و بعد با یک قالب کره 500 گرمی آب شده مخلوط می کنم و در کف قالب صاف می کنم و می زارم نیم ساعت تو یخچال تا سفت بشه.
    بعد یک بسته پنیر ماسکارپونه رو با یک بسته خامه و دو قاشق غذاخوری شکر می خولط می کنم و روی کیک می ریزم
    می تونی برای قشنگ شدن روی آن ژله بریزی
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    TAMA
    کاربر فعال|447 |521 پست
    این چیز کیک کار خودمه

    مواد لازم:

    تخم مرغ:1 عدد

    آرد:4 ق غ

    شکر:4 ق غ

    شیر:5 ق غ

    پودر کاکائو:2 ق غ

    بکینگ پودر :1 ق غ

    روغن مایع:3 ق غ





    مواد رویه کیک

    پنیر خامه ای :100 گرم

    خامه:50 گرم

    پودر قند:1 ق غ

    پودر ژلاتین:1 ق غ







    طرز تهیه:

    برای تهیه کیک مواد خشک رو در ظرف جداگانه ای با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم

    در ظرف جداگانه دیگری روغن مایع و شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم

    مواد خشک رو به مواد مایع افزوده

    ظرف مورد نظر با روغن مایع چرب کرده مواد رو درون ظرف میریزیم

    این کیک هم بدون فر و هم با فر تهیه میشود

    در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه

    بدون فر:ظرف حاوی مواد را در ظرف بزرگتری که حاوی اب جوش است قرار میدهیم و

    به مدت 20 دقیقه با شعله کم میپزیم

    بعد از 20 دقیقه اجاق گاز خاموش شده و به مدت 10 دقیقه به کیک استراحت میدهیم



    طرز تهیه مواد رویه کیک:

    پنیر خامه ای و خامه و پودر قند و پودر ژلاتین آب شده در ظرف دیگه ای با هم مخلوط میکنیم

    2 قاشق غذاخوری شکلات تخته ای آب شده به روش بن ماری رو به مواد اضافه میکنیم



    این مواد را روی کیک میریزیم و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم

    بعد از این ساعت کیک آماده سرو ست



    نکنه قابل توجه:ظرف کیک پزی باید از نوع ظرف های کمری باشد(ظرف هایی که دیواره آن به صورت کمربند باشد)

    در صورتی که این ظرف ها در دسترس نباشد میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید(جهت خارج کردن کیک از ظرف)





    من خود از روش بدون فر استفاده کردم

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    TAMA
    کاربر فعال|447 |521 پست



  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    چیز کیک شکلاتی با کیک اسفنجی

    مواد لازم:
    ۱ عدد کیک اسفنجی 
    پنیر خامه ای 200 گرم
    خامه  200 گرم
    در صورت تمایل 2 ق س پودر نسکافه یا کاکائو برای مایه پنیری
    پودر قند 1 پیمانه
    وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    شکلات رنده شده
    پودر ژلاتین  یک و نیم قاشق سوپخوری که در نصف پیمانه آب سرد حل شده و روی بنماری شفاف شده

    طرز تهیه:
    کیک اسفنجی ساده که به صورت گرد هم هست ۲ سانتیمتر از بیرون میایم داخل و با چاقو یه دایره در میاریم خیلی به آرامی جدا کرده و کنار میذاریم تا بعداً به عنوان خرده کیک ازش استفاده کنیم. داخل کیک هم خالی میکنیم ولی حواستون باشه که کنارهای کیک ۲ سانتیمتر باقی بماند . خامه و پنیر خامه ای و پودر قند و وانیل با همزن میزنیم حدود ۱۰ دقیقه تا سفید شود برای خاطر جمع شدن میشه روی بن ماری گذاشت و هم زد ,مثل کاری که برای تیرامیسو انجام میدهیم . برای اینکه مایه پنیری خودش رو خوب بگیره ژلاتین حل شده هم اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم. بعد داخل کیک ریخته حالا میتونیم شکلات رنده شده و خرده کیک رو که از خود کیک جدا کردیم لبه کیک بذاریم . داخل یخچال به مدت ۱ تا ۲ ساعت میذاریم تا خنک بشه. برای تزیین میشه روش رو شکوفه خامه زد . میتونید کیک اسفنجی را ساده یا شکلاتی تهیه کنید. اگر دوست داشتید میتونید شیرینیش رو کمی بیشتر کنید.

    کیک اسفنجی:
    مواد لازم : هر پیمانه برابر با ۲۰۰ گرم شکر است 
    تخم مرغ ۳ عدد
    شکر  یک + یک چهارم لیوان
    شیر ۱ لیوان
    کره یا روغن مایع نصف لیوان
    آرد یک + سه چهارم لیوان
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
    پودر کاکائو یا قهوه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری/ در صورت تمایل
    روش اول:
    ظرفتون رو چرب کنید بعد روش آرد بپاشید( بعد به ظرفتون ۱ الی ۲ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ بدین که من اینکارو انجام نمیدم ولی کیکم به ظرف هم نمیچسبه )
    روش دوم:
    روی ظرفتون سلفون بکشید که تضمینی تضمینی هست، بعد مایع کیک رو توی ظرفتون بریزید، بخاطر اینکه نمی خوایم زیر کیک برشته بشه ، پس نیازی به سه پایه کوتاه نیست.

    به چند روش می تونیم  کیکمون رو توی مکروفر درست کنیم:
    ۱- برای کیکهایی که کاکائویی یا نسکافه ای هستن و بخاطر رنگشون نیاز به برشته شدن ندارن .
    زمان ۵ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ و ۷ تا ۸ دقیقه قدرت ۶۰٪ ( از دستور macro استفاده کنید ) لازم به یادآوریست که سه پایه نمی خواد استفاده کنین .
    ۲- برای کیکهایی که از خودش رنگ نداره و فقط می خوایم روی کیک برشته بشه مثل کیک های وانیلی یا دارچینی .
    زمان ۵ دقیقه قدرت ۱۰۰٪ و ۳ دقیقه قدرت ۶۰٪ (از دستور macro استفاده کنید) بدون باز کردن در دستگاه ۴ تا ۵ دقیقه ترکیب گریل با مکرو ۶۰٪ (از دستور combine استفاده کنید) لازم به یادآوریست که سه پایه نمی خواد استفاده کنید.
    ۳- برای پودر کیک های آماده ۵۰۰ گرمی موجود در بازار .
    ترکیب Convection ۲۵۰°  با مکرو ۴۰٪ بمدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه (از دستور combine استفاده کنید) بعد از اتمام ۲ دقیقه قدرت ۶۰٪ (روی سه پایه کوتاه)
    برای درست کردن این کیک از روش دوم استفاده کردم، من معمولا از همین روش استفاده می کنم حتی برای کیک های کاکائویی هم از این روش استفاده میکنم.
    برای اینکه کیکتون خمیر نشه حتما و حتما روی یه شبکه ای قرار بدید.

    نکته:
    هیچ کیکی درپوش نمی خواد .
    قطر زیر و روی ظرف یکسان باشه یعنی حالت مخروطی یا تنگی نباشه .
    برای درست کردن کیکها دستگاه رو از قبل با ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، از دستور Convection استفاده کنید
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    زیباکده

    FELAR  : 



    زیباکده
    وای خیلی خوشمزه به نظر میاد
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    TAMA
    کاربر فعال|447 |521 پست
    زیباکده

    ساناز افشار : 

    زیباکده

    وای خیلی خوشمزه به نظر میاد
    زیباکده


    اره عزیزم
    واقعا خوشمره بود
    جای همه شما سبز
  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    دست گلت دردنکنه دوست عزیزم، بووووووس FELAR
  • leftPublish
  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    avatar
    محیا
    کاربر فعال|223 |279 پست
    ممنون دوستای خوبم.اون که FELAR درست کرده باید خیلی خوشمزه باشه حتما درست میکنم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان