خودتون توی خونه کالباس درست کنید و با خیال راحت به بچه ها تون غذای خوشمزه و سالم بدید
مواد لازم
مرغ چرخ کرده یک کیلو
سیر 4 حبه
زرده تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
نمک 3 ق م
اسانس دود نصف قاشق سوپخوری
هویج 1 عدد
قارچ دکمه ای 3-4 عدد
پسته خام 5-6 عدد
ادویه کالباس شامل : ( فلفل سیاه نصف ق م + زنجبیل نصف ق م + تخم گشنیز نصف ق م + دارچین یک چهارم ق م + هل نصف ق م + میخک 3 پَر + جوز هندی یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م+پودر پاپریکا1 قاشق م+پودر پیاز1 قاشق مربا خوری)
1-هویج و قارچ ها رو بخار پز کنید و بذارید آبشون خشک بشه
2- نمک و ادیه ها رو با آرد مخلوط کنید
3- مرغ رو به همراه سیر 3 بار چرخ کنید
4-زرده های تخم مرغ + مخلوط آرد و ادویه ها + روغن مایع رو به مرغ اضافه کنید
5- مواد رو به خوبی ورز بدید
6-یه ورق فویل آلمینیومی رو کمی چرب کنید و گوشت رو روی اون باز کنید . هویج ها رو خلال کنید و به همراه قارچ ها و پسته ها روی سطح گوشت بچینید
7- به کمک فویل گوشت رو رول کنید . دستتون رو چرب کنید و با فشار به گوشت فرم بدید . سعی کنید هوای لابلای گوشت رو خالی کنید
8- فویل رو دور گوشت بپیچید. وقتی دارید دو طرف گوشت رو می پیچید در حالی که مراقب هستید که فویل پاره نشه خیلی محکم بپیچید که گوشت از دو طرف به سمت وسط جمع بشه . این کار باعث می شه کالباستون منسجم تر بشه .
کالباس رو توی 3-4 لایه فویل بپیچید
کالباس رو داخل یه قابلمه قرار بدید و به اندازه ای که آب روی کالباس رو بگیره آب پر کنید و به مدت 1 ساعت بپزید
کالباس رو به مدت 5-6 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار بدید
اگر کمتر از این بذارید موقع برش خوردن می شکنه و ترک می خوره