http://upload.tehran98.com/upme/">
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/8f2fb30e57fab6381.jpg" />مواد لازم
بادمجان 10 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای 1 عدد
سیر 5 حبه
جعفری خرد شده 1 فنجان
ریحان خرد شده 1 فنجان
فلفل تند 1 عدد
سرکه 3 لیوان (مقدار بستگی به نوع سرکه داره. من از سرکه خونگی استفاده کردم )
نمک به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
تخم گشنیز 1 قاشق مربا خوری
بادمجان ها رو روی گاز یا زغال کبابی کنید
سپس پوست آنها رو بکنید (پوستشون رو کامل بکنید تا رنگ ترشی سیاه نشه)
اگر لازم بود می تونید اون ها رو بشویید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک بشه.(اگر حتی یک قطره آب داشته باشه کپک میزنه)
بادمجان ها رو به همراه مابقی مواد داخل غذاساز بریزید و خوب میکس کنید
مواد رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید و سرکه رو بهش اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید
ترشی رو داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید
این ترشی خیلی خوشمزه و خوش عطره و با پلو های مخلوط عالی میشه
http://upload.tehran98.com/upme/">
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/6da17e7f191934a81.jpg" />