خانه
151K

آموزش تصویری آشپزی

  • ۱۷:۴۴   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    کاربر فعال|225 |196 پست
    دلمه برگ مو


    مواد لازم برای دلمه برگ(برای 30 دلمه)البته تقریبا

    برگ مو 40 عدد
    برنج آبکش شده 1پیمانه
    سبزی دلمه 1پیمانه (شامل: ریحان نعنا مرزه ترخون شوید تره پیازچه )
    سیر تازه خرد شده 1 بوته
    گوشت چرخ کرده 200gr
    پیاز داغ 2ق غ
    گوجه سبز 10 عدد
    سرکه 1 استکان
    شکر 2 ق غ
    کره 25gr
    نمک فلفل زردچوبه

    باید برگ های تازه و جوان برای دلمه انتخاب کنید البته من آب را جوش آوردم و 3 ق غ سرکه ریختم بعد خاموش کردم و برگ ها را ریختم درون آب جوش خاموش برای 40 ثانیه تا تغییر رنگ بده بعد سریع آبکش کردم اینطوری باعث میشه پیچیدن دلمه خیلی تمیز در بیاد و آسون تر و البته نرمتر
    میریم سراغ تهیه مواد دلمه :ابتدا گوشت را پیاز داغ و سیر و زردچوبه تفت می دهیم بعد سبزی را می ریزیم تا کمی تفت بخوره گوج سبز ها را خرد کرده و از هسته جدا می کنیم و به مواد اضافه کرده 1 ق غ کره اضافه می کنیم در این مرحله به نظرم بهتره که 1ق چ شکر را در 1 ق غ سرکه حل مرده و به مواد اضافه کرده چون باعث میشه موادمون هم یه طعم ملس بگیره من امتحان کردم جواب خوشمزه ای گرفتم بعد برنج اضافه می کنیم و از روی شعله برمی داریم

    پیچیدن دلمه به صورت بقچه ای
    ابتدا برگ را در دست به صورت کاسه کرده و یه قاشق مواد می ریزیم وسطش و هر طرف برگ مثل بقچه میپیچیم بعد مثل عکس آخر درون قلبلمه می گذاریم




    حالا مدل سیگاری:برگ صاف در دست می گیریم یا راحتتر اینه که در سینی صاف پهن کنیم بعد مواد را به صورت باریک در وسط برگ می گذاریم تصاویر دنبال کنید متوجه میشید

    (عکس های این مرحله رو از وبلاگم ببینید . تعدادش زیاده برام سخته منتقل کنم )

    اینم یه مدل دیگه که همون مدل سیگاری فقط بالای برگ میپیچینونیم


    سس دلمه:کره را روی شعله ملایم با سرکه و شکر حل می کنیم
    در آخر همه دلمه ها را در ظرف روی هم میچینیم و لابه لای هر لایه سس می ریزیم و دم می کنیم به مدت 30 دقیقه.
    نکته:برای پیچیدن دلمه بهتره که از پشت برگ بپیچیم گه سمت براق برگ روی دلمه باشه
    برای آسان پیچیدن بهتره که برگها رو در آب جوش چند لجظه فقط چند لحظه بریزید و آبکش کنید
    حتما طعمش بچیشید اگه نیاز به شکر یا سرکه داشت اضافه کنید
    بهتره برای ته دیک از خود برگهایی که قابل پیچیدن نیست استفاده کنی تا خود دلمه ها به ته ظرف نچسبند البته که آنهایی که سرخ میشه طعم خیلی خوبی داره.
    نوش جون
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان