کشک و بادمجان رژیمی
این مدل کشک بادمجون میتونید با خیال راحت میل کنید چون کالری خیلی زیادی نداره و بسیار لذیذ و خوشمزه است
من این مدل برای مهمونی هام درست کردم و خیلی مورد استقبال قرار گرفت پس حتما امتحان کنید
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 1 کیلو
پیاز 1عدد بزرگ
سیر 3حبه
مغز گردو خرد شده 4 ق غ
نعناداغ 2 ق غ
کشک نصف استکان
روغن 3 ق غ
نمک و زردچوبه 1 ق چ
ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم در حدود یک سانت بعد بادمجانهای حلقه شده را با نصف استکان آب و کمی نمک می پزیم فقط دقت کنید که همین مقدار آب کافیه فقط با شعله ملایم و درب بسته به صورتی که بخارپز بشه زمان پختش تقریبا 20 دقیقه است بعد از پخت با گوشت کوب له می کنیم البته انقدر بادمجون ها نرم شدن که با پشت قاشق هم خوب له میشوند.
در این مرحله پیاز را خلال کرده و با روغن سرخ می کنیم بعد سیر اضافه می کنیم و زرد چوبه و گردو را در مرحله آخر اضافه کرده و کمی تفت می دهیم
مواد پیازداغ را به بادمجون های له شده اضافه کرده و 1 ق غ نعنا داغ هم اضافه و با یک ق غ کشک به مدت 10 دقیقه با شعله ملایم دائم هم میزنیم
کشک بادمجون رژیمی ما آماده است با کشک و بقیه نعنا داغ تزیین می کنیم
من بخاطر اینکه روغن کمتری استفاده کنم پیاز و سیر با هم تفت دادم شما می تونید جدا هم تفت بدید.
لینک این مطلب در وبلاگم
http://hotpot.ir/post/206