دسر
ژلاتینی آلبالوآلبالوهای هسته گرفته را کاملا پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم.شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده ...
دسر ژلاتینی آلبالو
انواع دسر - پیش غذا - دسر ژلاتینی آلبالو
مواد لازم برای
آشپزی
آکابرای آشپزی
آکاآلبالو - یک کیلوگرمشکر - 210 گرمپودر ژلاتین - سه قاشق سوپخوریآب - 500 میلیلیترخامه قنادی - 300 گرموانیل - قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
آلبالوهای هسته گرفته را کاملا پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم.شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمیداریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط میکنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 5/1 لیتر میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
دسر
را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم.