خانه
31.6K

دسرهای خوشمزه ههههه

  • ۲۰:۵۳   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    دسر

     ژلاتینی آلبالو



    آلبالوهای هسته گرفته را کاملا پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده ...

    دسر آلبالو,ژلاتین,دسر ژله ای



    دسر ژلاتینی آلبالو




    انواع دسر - پیش غذا - دسر ژلاتینی آلبالو




    مواد لازم برای

    آشپزی

     آکابرای 

    آشپزی

     آکا


    آلبالو - یک کیلوگرم

    شکر - 210 گرم

    پودر ژلاتین - سه قاشق سوپخوری

    آب - 500 میلی‌لیتر

    خامه قنادی - 300 گرم

    وانیل - قاشق مرباخوری

     


    طرز تهیه :

    آلبالوهای هسته گرفته را کاملا پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 5/1 لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.

    دسر

     را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.  

     


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان