خانه
9.4M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۷/۲/۲۳
    avatar
    کاربر جديد|0 |4 پست

    سلام آهو جان. من امروز تقریباً تمام تاپیک های سرویس آشپزخونتون رو خوندم.
    راستش خیلی خوشحال شدم که اینجا رو پیدا کردم. را ستش من و مادرم تصمیم گرفتیم سرویس آشپزخونه بدوزیم. من خیاطی بلد هستم . اما فوت و فن و تجربه اصلن ندارم. به خاطر همین کارام خیلی حرفه ای نمیشه.
    من یکسری سرویس می بینم که اصلاً نمی فهمم درزشون کجاست. مثل این سرویس. اینکه این دستگیره ها و دستکش ها و دردمی چطوری دوخته و برگردونده شده که هیچ درزی پیدا نیست؟

    و تو در دمی ها چطوری اون نوار توری را دوخته و برگردونده؟ آیا به نظر شما این دمکنی زیرش کش خورده یا وسطش درزش داره برای در قابلمه یا اینکه کاملاً صاف هست؟

    در آخر اینکه من برای سرویس از پشم شیشه اسفاده می کنم. اما زمانی که می خوام روش دوخت برم پارچه زیریم کش میاد و چروک میشه. (با وجود اینکه می کشمش، چرخم تازه سرویس بوده و خیلی توی دوخت معمولی عالی می دوزه). آیا تنظیمات خاصی برای دوخت پشم شیشه وجود داره؟ (اصلاً از پشم شیشه اسفاده کنم؟ اگر بخوام از ابر استفاده کنم، قطرش باید چقدر باشه؟ از کجا بخرمش؟)

    توی یکی از پست هاتون دیدم که برای دوخت سبد نان گفتین که باید از فوم پلاست اسفاده کرد. این فوم را از کجا می تونم تهیه کنم؟

    پرسش و پاسخ خیاطی

    ویرایش شده توسط Mrs.Afsaneh در تاریخ ۲۳/۲/۱۳۹۷   ۱۳:۱۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان