رولت نون و پنیر و سبزی الهه پز
سر و ته نون باگت رو میزنیم ...از یه طرف توش شکاف میدیم و نون رو مثل سفره باز میکنیم ..نون باید تازه باشه ....
بعد روش پنیر میمالیم که من نمی دونم چرا کم زدم ..اگه بیشتر بود خوشگل تر بود بعد روش سبزی خوردن خورد شده میریزیم و بعد هم گردو که من چون گردوم تموم شده بود کنجد ریختم ..بعد از یه طرف رولش میکنیم و تو یه کیسه فریزر در بسته دو ساعت تو فریزر میذاریم و بعد درش میاریم و برش میزنیم ...
النا کیف کرد ...خیلی خوشش اومد ..به من فقط یه دونه اش رسید
