۰۹:۲۷ ۱۳۹۳/۵/۱۸
عزيزم:
دو سه روز نخود رو خيس ميكنم. و همش آبشو عوض ميكنم.
بعد با يك يا يك و نيم عدد پياز و دو سه حبه سير يكبار چرخ ميكنم.
كمي جعفري خرد شده
آرد نخودچي يك قاشق
ادويه شامل(نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و كمي زيره سبز و پودر زنجبيل و يكم بكينگ پودر)
همه اينا رو با دست مخلوط ميكنم و درآخر يه تخم مرغ بهش اضافه ميكنم و خوب هم ميزنم. نيازي نيست ورز بخوره. فقط هم ميزنم.
روغن رو ميذارم داغ داغ داغ بشه.
بعد هم گلوله هاي كوچيك درست ميكنم و فشارش ميدم و يه سوراخ كوچيك وسطش ميزنم تا خوب سرخ بشه.
فقط يه سوال از اونايي كه درست كردن دارم. فلافل من يكم روش خشك ميشه. و اگه كم سرخش كنم وسطش خام ميمونه. ولي بيرونيا خيلي خيس و نرمه! دليلش چيه؟
خودم حدس ميزنم آرد نخودچي اينكارو باهاش ميكنه ولي تاحالا امتحان نكردم كه اگه نريزم چي ميشه.
ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۱۸/۵/۱۳۹۳ ۰۹:۲۹