خانه
371K

دستپخت من و شما...

  • ۰۹:۲۷   ۱۳۹۳/۵/۱۸
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    عزيزم:
    دو سه روز نخود رو خيس ميكنم. و همش آبشو عوض ميكنم.
    بعد با يك يا يك و نيم عدد پياز و دو سه حبه سير يكبار چرخ ميكنم.
    كمي جعفري خرد شده
    آرد نخودچي يك قاشق
    ادويه شامل(نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و كمي زيره سبز و پودر زنجبيل و يكم بكينگ پودر)
    همه اينا رو با دست مخلوط ميكنم و درآخر يه تخم مرغ بهش اضافه ميكنم و خوب هم ميزنم. نيازي نيست ورز بخوره. فقط هم ميزنم.
    روغن رو ميذارم داغ داغ داغ بشه.

    بعد هم گلوله هاي كوچيك درست ميكنم و فشارش ميدم و يه سوراخ كوچيك وسطش ميزنم تا خوب سرخ بشه.

    فقط يه سوال از اونايي كه درست كردن دارم. فلافل من يكم روش خشك ميشه. و اگه كم سرخش كنم وسطش خام ميمونه. ولي بيرونيا خيلي خيس و نرمه! دليلش چيه؟


    خودم حدس ميزنم آرد نخودچي اينكارو باهاش ميكنه ولي تاحالا امتحان نكردم كه اگه نريزم چي ميشه.
    ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۱۸/۵/۱۳۹۳   ۰۹:۲۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان