خانه
371K

دستپخت من و شما...

  • ۰۰:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    کاربر فعال|815 |393 پست
    سلامممممممممم
    من اومدم
    دختر نازم نفس جون همسری من تبحر زیادی در درست کردن فلافل داره
    ایشون میگن خمیر نان باگت رو بجای ارد نخودچی با نخود و بقیه مواد ک چرخ میکنی چرخ کن
    ولی مقدار خمیر وسط نان باگت رو ب اندازه بریز
    با درست کردن ب دستت میاد
    همسری میفرمایند باید مقدار وزن نخودت مشخص بشه.یعنی حدود 1/4 یا کمتر از مقدار نخودت
    در ضمن از قالبهای فلافل استفاده کن
    راحت تره که
    در کل من خودم وارد نیستم
    همسری چون مامانشون خیلی مهارت داره
    خودش هم آموزش دیده
    ههههههه
    امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان