۰۰:۴۶ ۱۳۹۳/۵/۲۱
سلامممممممممم
من اومدم
دختر نازم نفس جون همسری من تبحر زیادی در درست کردن فلافل داره
ایشون میگن خمیر نان باگت رو بجای ارد نخودچی با نخود و بقیه مواد ک چرخ میکنی چرخ کن
ولی مقدار خمیر وسط نان باگت رو ب اندازه بریز
با درست کردن ب دستت میاد
همسری میفرمایند باید مقدار وزن نخودت مشخص بشه.یعنی حدود 1/4 یا کمتر از مقدار نخودت
در ضمن از قالبهای فلافل استفاده کن
راحت تره که
در کل من خودم وارد نیستم
همسری چون مامانشون خیلی مهارت داره
خودش هم آموزش دیده
ههههههه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم