خانه
371K

دستپخت من و شما...

  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۳/۶/۱۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|4848 |2686 پست
    الهه جون خمیرشو که بلدی دیگه ... باز اگه خواستی بگو طرز تهیه خمیرشم بنویسم ... بعد از این که خمیرشو پختم گذاشتم خنک شد بعد یک قاشق غ سس مایونز مالیدم به روی خمیر بعد ژامبون گوشت چیدم روش بعد خیارشورِ ورقه ای نازک خرد کردم چیدم روش بعد جعفری ساتوری شده پاشیدم همه جاش بعد از یک طرف شروع کردم به رول کردن (بهترِ که کناره های خمیر رو زیاد با مواد پر نکنیم چون موقع رول کردن میریزه بیرون ) بعد رول کردن میتونید یک ساعت بزارید تو یخچال بعد برش بزنید ولی من بلافاصله بعد رول کردن برش زدم با چاقو لیزری (اره ای) بعد روی هر کدوم با نصفه خلال دندون و یک تیکه گوجه تزئین کردم البته خلال دندون برای اینکه کرپ موقع برداشتن باز نشه میزنیم روش .... نوش جان
    اگه سوال دیگه ای داشتید در خدمتم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان