الهه جون خمیرشو که بلدی دیگه ... باز اگه خواستی بگو طرز تهیه خمیرشم بنویسم ... بعد از این که خمیرشو پختم گذاشتم خنک شد بعد یک قاشق غ سس مایونز مالیدم به روی خمیر بعد ژامبون گوشت چیدم روش بعد خیارشورِ ورقه ای نازک خرد کردم چیدم روش بعد جعفری ساتوری شده پاشیدم همه جاش بعد از یک طرف شروع کردم به رول کردن (بهترِ که کناره های خمیر رو زیاد با مواد پر نکنیم چون موقع رول کردن میریزه بیرون ) بعد رول کردن میتونید یک ساعت بزارید تو یخچال بعد برش بزنید ولی من بلافاصله بعد رول کردن برش زدم با چاقو لیزری (اره ای) بعد روی هر کدوم با نصفه خلال دندون و یک تیکه گوجه تزئین کردم البته خلال دندون برای اینکه کرپ موقع برداشتن باز نشه میزنیم روش .... نوش جان
اگه سوال دیگه ای داشتید در خدمتم
