۱۴:۱۱ ۱۳۹۳/۵/۶
مرمرییک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
سلام و ممنون از متن پر مفهوم زیباکده - که روزمره بارهاو بارها با زرنگ بازی های مختلف افراد مختلف جامعه برخورد می کنیم از توی صف نانوایی بگیر تا سبقت گرفتن ها و ویراژهای وسایل نقلیه که استرس دو چندانی رو توی جامعه تزریق میکنه اما دوستان عکس العمل ما در برابر این مسائل چی هست و چی بوده عده ای که به راننده های بی توجه که سبقت های بی مورد می گیرند که یک ماشین جلو بیفتن شاید اولین عکس العملی که به ذهن بیاد فحش و ناسزا گفتن باشه اما من خیلی ها رو دیدم که صبر و تحمل داشتن و سعی کردن خودشان این کارها را انجام ندهند در مورد رانندگی مثلا به این گونه ماشین ها با حوصله راه دادن و بوق اعتراض سر ندادن و فحش ندادن بنظرم این شیوه ی درست برخورد با این مسائل هست زیرا که کسی که بخواد متوجه بشه میشه و گرنه یا قانون گذار و مجری قانون حق داره به این مسائل رسیدگی کنه اگر هر کسی بخواد حکم رو از ظن خودش صادر کنه بی عدالتی جامعه رو فرا میگیره . همان فحش دادن یا بوق زدن یا راه ندادن نوعی قضاوت نادرست هست .
ما در جامعه ای هستیم که در حال گذار فرهنگی هست عده ای در جامعه هستن که اصلا هیچ مسئله ای برایشان مهم نیست و بی مهابانه می تازند تا سرشان کلاه نرود و عده ای دیگر که سعی به رعایت قوانین می کنند و هر روز دل شکسته تر از روز دیگر که تلاششان بیهوده بوده اما به عقیده ی من ما نباید نا امید شیم
به قول مارگوت بیکل شاعر محبوب آلمانی میگه : از پا منشین آماده شو تا دیگر بار و دیگر بار دام باز گستر..
ما باید شیوه ی درست و قانونمندی رو برای خودمون الگو بگیریم و آن را انجام بدیم حتما کسانی که بی توجه به این مسائل هستند روشون روزی تاثیر می گذاره و به خودشون میان.
به امید آن روز
ویرایش شده توسط مرمری در تاریخ ۶/۵/۱۳۹۳ ۱۴:۱۵