خانه
213K

مسابقه عکاسی زیباکده ای مورد حمایت فروشگاه پانوراما

  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۳/۵/۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
    سلام و ممنون از متن پر مفهوم زیباکده - که روزمره بارهاو بارها با زرنگ بازی های مختلف افراد مختلف جامعه برخورد می کنیم از توی صف نانوایی بگیر تا سبقت گرفتن ها و ویراژهای وسایل نقلیه که استرس دو چندانی رو توی جامعه تزریق میکنه اما دوستان عکس العمل ما در برابر این مسائل چی هست و چی بوده عده ای که به راننده های بی توجه که سبقت های بی مورد می گیرند که یک ماشین جلو بیفتن شاید اولین عکس العملی که به ذهن بیاد فحش و ناسزا گفتن باشه اما من خیلی ها رو دیدم که صبر و تحمل داشتن و سعی کردن خودشان این کارها را انجام ندهند در مورد رانندگی مثلا به این گونه ماشین ها با حوصله راه دادن و بوق اعتراض سر ندادن و فحش ندادن بنظرم این شیوه ی درست برخورد با این مسائل هست زیرا که کسی که بخواد متوجه بشه میشه و گرنه یا قانون گذار و مجری قانون حق داره به این مسائل رسیدگی کنه اگر هر کسی بخواد حکم رو از ظن خودش صادر کنه بی عدالتی جامعه رو فرا میگیره . همان فحش دادن یا بوق زدن یا راه ندادن نوعی قضاوت نادرست هست .
    ما در جامعه ای هستیم که در حال گذار فرهنگی هست عده ای در جامعه هستن که اصلا هیچ مسئله ای برایشان مهم نیست و بی مهابانه می تازند تا سرشان کلاه نرود و عده ای دیگر که سعی به رعایت قوانین می کنند و هر روز دل شکسته تر از روز دیگر که تلاششان بیهوده بوده اما به عقیده ی من ما نباید نا امید شیم
    به قول مارگوت بیکل شاعر محبوب آلمانی میگه : از پا منشین آماده شو تا دیگر بار و دیگر بار دام باز گستر..
    ما باید شیوه ی درست و قانونمندی رو برای خودمون الگو بگیریم و آن را انجام بدیم حتما کسانی که بی توجه به این مسائل هستند روشون روزی تاثیر می گذاره و به خودشون میان.
    به امید آن روز
    ویرایش شده توسط مرمری در تاریخ ۶/۵/۱۳۹۳   ۱۴:۱۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان