خانه
3.25K

ایت الله بهجت کدام شب را شب قدر میدانستند

  • ۲۲:۲۰   ۱۳۹۳/۴/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست

    آیت الله بهجت کدام شب را شب قدر میدانستند؟


    مرحوم آیت الله بهجت نگاه ویژه ایی به شبهای قدر داشتند که با عقیده عموم مردم به شبهای قدر متفاوت بود، در ادامه به بیان کلام این بزرگوار در خصوص شبهای قدر می پردازیم.


    به گزارش آفتاب ری، حضرت آیت الله بهجت در مورد شبهای قدر می فرمودند:احادیث در لزوم بزرگداشت این سه شب فرد، یعنی شب نوزدهم، بیست‌ویکم و بیست‌وسوم، آشکار است. من پیش از این می‌پنداشتم که تعظیم این سه شب فقط برای آن است که احتمال دارد یکی از این سه شب، شب قدر باشد، ولی بعد در برخی از روایات دیدم که در هر کدام از این سه شب اسرار الهی نهفته و فوایدی برای بندگان اندوخته شده است. از جمله در باب صوم کتاب کافی آمده است که امام صادق علیه‌السلام فرمود: «در شب نوزدهم امور مقدر می‌شود و در شب بیست‌ویکم استوار می‌گردد و در شب بیست‌وسوم امضا می‌شود».





    Bottom of Form


     




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان