هدیه به همسر، هویت جلاد داعش را افشا کرد

http://eghtesadeiranonline.com/skins/default/fa/normal/ch01_064.png) 50% 0% no-repeat">
http://eghtesadeiranonline.com/skins/default/fa/normal/lysprites2.png) -237px -197px no-repeat">
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از روزنامه «ال پاییس» چاپ اسپانیا، «محمد حمدوش» 28 ساله هم اکنون با نام «کوکیتو» شهرت یافته است و فرمانده اسپانیایی هایی است که به داعش، پیوسته اند.
«پاییس» در ادامه می نویسد: «کوکیتو» به تازگی ویدئویی از خود در فضای مجازی منتشر کرد که نشان می دهد مقابل پنج سر بریده ایستاده و بیانیه ای تهدید آمیز را قرائت می کند.
این روزنامه اسپانیایی همچنین نوشت: همسر این تروریست «آسیه أحمد محمد» نام دارد. او نیز به تازگی به سوریه رفته است. وی که پس از چند ماه شوهرش را در منطقه ای مرزی بین سوریه و ترکیه دید، از او هدیه ای غافلگیر کننده دریافت کرد. این هدیه چیزی نبود جز کمربندی انتحاری برای منفجر کردن خود!
روزنامه «پاییس» افزود: اطلاعاتی که در اختیار داریم نشان می دهد که این زوج همچنان زنده هستند؛ اما مشخص نیست که چه تاریخی می خواهند خودشان را منفجر کنند!