اگه شما هم جزء اون دسته ای هستید که پیتزای خونگی درست میکنید نکات زیر رو حتما بخونید ..
خیلی وقتا شاید براتون سوال شده باشه که چرا پنیر پیتزاتون کش نمیاد ؟! کش نیومدن پنیر دلایل زیادی میتونه داشته باشه از مارک پنیر گرفته تا مدت زمانی که در فر قرار میگیره و ..
موقع پخت پیتزا در خونه این نکات رو حتما در نظر داشته باشید
اول اینکه قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر قرار بدید با یه اسپری آب پاش روی پنیرتون رو خیس کنید .. اینکار باعث کش اومدن بیشتر پنیر میشه !

دوم اضافه کردن کمی کره رنده شده به همراه پنیر روی پیتزا هم پیتزا رو لذیذتر میکنه و هم باعث کش اومدن بیشتر پنیر میشه ..
و نکته سوم استفاده از مخلوط دو تا پنیر برای پیتزا هست .. تجربه نشون داده اگه از دو مدل پنیر برای روی پیتزا استفاده کنید پیتزای خوشمزه تر و کش دار تری خواهید داشت !

یه نکته هم برای کسایی که پنیر پیتزا رو خودشون رنده میکنن .. قبل از رنده کردن پنیر کمی روغن مایع یا روغن زیتون روی رنده بمالید .. در این صورت هم رنده کردن و هم شستن رنده بسیار ساده خواهد شد .