خانه
2.4K

آموزش درست کردن هل پلو بی نظیر

  • ۱۷:۱۸   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    کاربر جديد|24


    آموزش آشپزی


    هل پلو


    برنج 4 لیوان  .  دانه هل 4 عدد  .  پودر هل 1/2 قاشق چایخوری



    طرز تهیه : برنج ، چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس دانه های هل را اضافه کنید ( نیازی به پوست کندن هل نیست ).


    پس از اینکه برنج به مرحله ابکشی رسید ( وقتی برنج را میان دو انگشت میفشارید باید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ) ، دانه های هل را خارج کنید و کناری قرار دهید سپس برنج را با آب سرد آبکشی کنید.



    داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، نصف برنج را داخل قابلمه بریزید و دانه های هلی که جوشیده است را روی برنج بگذارید ، نصف پودر هل را روی برنج بریزید سپس نصف باقی مانده برنج را اضافه کنید و باقی مانده پودر هل را روی ان بدهید.

    حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان اب و چند قاشق روغن روی برنج بدهید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید ( این برنج بهترین انتخاب برای خورش های تند ، خورش کاری و غذاهای گوشتی است ).

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۳   ۱۴:۵۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان