خانه
60.9K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ● نرم كردن كره
    هیچ گاه سعی نكنید كره ای را كه از فریزر درآورده اید به وسیله یك كارد تیز از وسط به دو نیم كنید. این كار، به ویژه وقتی قالب كره را در دست خود گرفته اید، بسیار خطرناك است زیرا ناگزیربرای انجام این كار باید از زوربازوی خوداستفاده كنید و با تمام قوا به كره فشار آوریدوهمین تلاش شما باعث می شود كه ناگهان كاردتیز از قالب كره گذشته و دست شما را ببرد.بنابراین برای نرم كردن و بریدن كره منجمد ازروش های دیگر استفاده كنید:

    ▪ قالب كره را رنده كنید.رنده كردن كره ای كه سخت منجمد شده به سرعت آن را نرم می كند..

    ▪ اگر می خواهید كره شما بیش از حد نرم شود به طوری كه بتوانید آن را روی نان وغیره بمالید،یك لحظه ماهی تابه كوچكی را كه قبلا روی آتش گرم كرده اید وارونه روی ظرف كره بگذارید به زودی كره را نرم خواهد كرد. ولی اگر عجله ندارید و مایلید كره شما به طور طبیعی نرم شودساعتی قبل از مصرف آن را از فریزر خارج سازیدو بگذارید تا خود به خود نرم شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان