۱۳:۲۰ ۱۳۹۳/۶/۱۶
مصيدو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
بورک گوشت و قارچ:
گوشت چرخکرده : 200 گرم، قارچ : یک بسته کوچک، جعفری و گشنیز ساطوری شده : با هم یک پیمانه، کره : 25 گرم، پیاز داغ : 2 ق غ، تخم مرغ ابپز : 2 عدد، تخم مرغ خام : 1 عدد، شیر : 2 ق غ، خمیر یوفکا، زردچوبه نمک و فلفل و پودر سیر و اویشن
گوشت و با پیاز داغ تفت میدیم، قارچ ورقه شده رو با چند قطره ابلیمو و کره اضافه میکنیم و تفت میدیم به همراه ادویه ها تخم مرغ های ابپز و به صورت رنده شده اضافه میکنیم و در نهایت سبزی و یه تفت کوچیک موادمون آماده است، سفیده تخم مرغ و میزنیم تا باز بشه و شیر و اضافه میکنیم به همراه یک قاشق روغن، یک ورق خمیر یوفکابر میداریم و با برس از مایه سفیده روش میکشیم و بعد یک قاشق پر از مواد میذاریم و رول میکنیم ( دوسر خمیر و باید بسته باشه)، سینی یا ظرف مخصوص فر و چرب میکنیم و رول هارو توش میچینیم، زرده تخم مرغ و با برس روی رول ها میکشیم و کنجدمیزنیم در فر 180 درجه که از فبل گرم شده میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه با سس فلفل عالیه