خانه
74K

بچه ها تازه عروس می خواد مهمونی بده ... ایده خاصی دارید ؟

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    قارچ شکم پر
    خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید. نکته: قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.به صورت کلی بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت نداردضمن اینکه اسلایس های نباید خیلی نازک بریده بشوند. مواد لازم: قارچ درشت 200 گرم، گرد نان 50 گرم، پنير موتزارلا 75 گرم، جعفري ساطوري شده 3 ق غ، روغن مايع: 3 ق غ، نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ساقه قارچها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها رو بتراشيد، ساقه قارچ ها را ساطوري کرده و با ساير مواد در يک کاسه مخلوط کنيد و نان خشک خرد شده، جعفري ساطوري را با هم داخل کلاهک قارچ بريزيد تا ببينيد چه مزه‌اي دارد. قارچها را در سيني فر چيده و با حرارت 200 درجه به مدت 10 الي 15 دقيقه بگذاريد تا پنير برشته شود و قارچها نرم شود. به تنهايي يا با نان سير سرو کنيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان