۱۳:۲۳ ۱۳۹۳/۶/۱۶
مصيدو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
قارچ شکم پر
خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید. نکته: قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.به صورت کلی بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت نداردضمن اینکه اسلایس های نباید خیلی نازک بریده بشوند. مواد لازم: قارچ درشت 200 گرم، گرد نان 50 گرم، پنير موتزارلا 75 گرم، جعفري ساطوري شده 3 ق غ، روغن مايع: 3 ق غ، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ساقه قارچها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها رو بتراشيد، ساقه قارچ ها را ساطوري کرده و با ساير مواد در يک کاسه مخلوط کنيد و نان خشک خرد شده، جعفري ساطوري را با هم داخل کلاهک قارچ بريزيد تا ببينيد چه مزهاي دارد. قارچها را در سيني فر چيده و با حرارت 200 درجه به مدت 10 الي 15 دقيقه بگذاريد تا پنير برشته شود و قارچها نرم شود. به تنهايي يا با نان سير سرو کنيد.