
pari san :
خودمونیما چقدر هنرمند داریم اینجا !!! رنگ بنفشه چیه ؟؟؟

چغندر که همیشه نیست تا از آبش استفاده کنیم من از آب کلم قرمز استفاده می کنم که باید از قبل آماده کرد و میشه مث ترشی تو شیشه واسه مدتها نگهش داشت:
کلم قرمز رو ساتوری میکنیم،ریز و یکدست
با روغن مایع و نمک به حالت ورز دادن و چنگ زدن می مالیمش تا رنگ آبی که ازش تو ظرف جمع میشه بنفش بشه و خود کلم یه بنفش بیرنگ بدی می شه،البته حتما باید دستکش دست کرد واسه اینکار
بعد آبش رو دور می ریزی و کلم ها رو تو سبد با آب می شوری
بعد بریزشون تو یه شیشه و روشون سرکه سفید بریز و در شیشه رو ببند بزار تو یخچال
بعد از چند روز کلم ها سرکه رو بنفش میکنن.از آبش به عنوان رنگ خوراکی و از کلمش به عنوان دورچین سالاد و غذا و حتی یه جور ترشی میتونی استفاده کنی
