۰۸:۲۸ ۱۳۹۳/۶/۲۵
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
منم از بخار پزم موقع درست کردن اولویه استفاده میکنم خیلی راحته زیاد ظرفم کثیف نمیشه. همه مواد از جمله سیب زمینی، هویج،نخود سبز، تخم مرغ و حتی سینه مرغ (البته سینه مرغ رو داخل کاسه مخصوص میزارم که آبش داخلش جمع بشه) رو تو طبقات داخل بخار پز میچینم بعد روشنش میکنم یه دور کامل..... میرم دنبال کارام حتی بعضی وقتا میرم بیرون وقتی برمیگردم همه مواد پخته شده آماده ست البته بگم سیب زمینی و هویج رو پوست میگیرم و تخم مرغ رو هم حسابی میشورم
ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۲۵/۶/۱۳۹۳ ۰۸:۲۹